Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli tak jak mówił brać dalejJa tak miałam (w górnej granicy normy) i biorę letrox 25, też spadło do około 1 i mam brać dalej o ile się staram
A jak spódnica?Jeśli spodnie to lekarz będzie modyfikował dawkę póki co jest ok
No jasne, to jest rym do spotów reklamowych.genialne!
Jeśli nie wiesz jak zajść w cionsz,
nie pomaga ci w tym mąż,
to z problemem przyjdź do Zazuu,
ta rozwiąże go od razu
to nie będzie modyfikował, czego nie rozumieszA jak spódnica?
Kurde. Może przewiew Bożeny ma znaczenie...to nie będzie modyfikował, czego nie rozumiesz
Kurczę, wczoraj rozmawialiśmy z moim mężem o plemnikach, że jakaś niedojda o kulach lub o balkoniku doszła do mojej komórki.No jasne, to jest rym do spotów reklamowych.
A jak będziesz miała w usługach inseminację z nasieniem dawcy, to słyszałam tutaj o plemnikach Terminatorach
za właściwy dobór plemniorow będzie w tej klinice odpowiedzialna Królowa Nasienia @LadyCaroKurczę, wczoraj rozmawialiśmy z moim mężem o plemnikach, że jakaś niedojda o kulach lub o balkoniku doszła do mojej komórki.
Chcem takiego Terminatora .
ja sobie tak obrazuje. Jest owulka, bzyakmy się. Plemniki mojego Starego:Kurczę, wczoraj rozmawialiśmy z moim mężem o plemnikach, że jakaś niedojda o kulach lub o balkoniku doszła do mojej komórki.
Chcem takiego Terminatora .
Słownik w moim telefonie jest dobrym śmieszkiem ;-)Kurde. Może przewiew Bożeny ma znaczenie...
Od jutra śmigam w spódnicach @lady_in_blue dziękówa