coca
Fanka BB :)
Tego z lizakiem?Hej, a to Ty miałaś takiego słodkiego pieska w awatarze?![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego z lizakiem?Hej, a to Ty miałaś takiego słodkiego pieska w awatarze?![]()
wątki miesięczne mają taką zasadę, że specjalnie kolejne są zakładane z końcem miesiaca, żeby wszystkie dziewczyny pierniczyły głupoty w jednym miejscu.A tak w ogóle czy jak ja już nie testuję w tym miesiącu, to mogę tu sobie dalej siedzić i pierniczyć swoje głupoty, czy mam się przenieść gdzieś indziej ze swoją czerwoną piwnicą, a później sex roomem? Pytam serio, nie wiem jaka jest procedura, nie obrażę się
Mam nadzieję, że się w nim łączysz xD.Współczuję bulu
Sama chciałam dać „zabawne”, ale przypomniałam sobie, że ja to napisałam.rozśmiałam się na głos![]()
Ojć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą. No ale mąż chciał whiskey
.
Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.
Dziś byłam na Kaszubach więc mogłam po drodze gdzieś wjechać oj ha nie pomysłowa@Karola3092 , Ty przyjedź do sąsiedniego województwa, bo tu lekarze umieją w USG.
To tylko 100 km.
Dobry bimber nie jest zły. A z whisky polecam drinka z truskawkami miodem i sokiem z cytrynyOjć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą. No ale mąż chciał whiskey
.
Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.
Tak, i w nadzieji teżMam nadzieję, że się w nim łączysz xD.
Jak Bronek.
Ja na prawdę dużo nie wymagam jakieś podstawowe badania, mądrze danie leków na stymulację i kontrolę tegoA obserwujesz mała anie z ws? Może clinica Zięba tam jest jakaś doktor która pomogła jej zajść w ciążę. Może ta doktor przypasuje?
To bardziej kusząceCiul z monitoringiem, niech do mnie przyjedzie.