coca
Fanka BB :)
Tego z lizakiem? takHej, a to Ty miałaś takiego słodkiego pieska w awatarze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego z lizakiem? takHej, a to Ty miałaś takiego słodkiego pieska w awatarze?
wątki miesięczne mają taką zasadę, że specjalnie kolejne są zakładane z końcem miesiaca, żeby wszystkie dziewczyny pierniczyły głupoty w jednym miejscu.A tak w ogóle czy jak ja już nie testuję w tym miesiącu, to mogę tu sobie dalej siedzić i pierniczyć swoje głupoty, czy mam się przenieść gdzieś indziej ze swoją czerwoną piwnicą, a później sex roomem? Pytam serio, nie wiem jaka jest procedura, nie obrażę się
Mam nadzieję, że się w nim łączysz xD.Współczuję bulu
Sama chciałam dać „zabawne”, ale przypomniałam sobie, że ja to napisałam.rozśmiałam się na głos
Ojć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą. No ale mąż chciał whiskey.
Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.
Dziś byłam na Kaszubach więc mogłam po drodze gdzieś wjechać oj ha nie pomysłowa@Karola3092 , Ty przyjedź do sąsiedniego województwa, bo tu lekarze umieją w USG.
To tylko 100 km.
Dobry bimber nie jest zły. A z whisky polecam drinka z truskawkami miodem i sokiem z cytrynyOjć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą. No ale mąż chciał whiskey.
Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.
Tak, i w nadzieji teżMam nadzieję, że się w nim łączysz xD.
Jak Bronek.
Ja na prawdę dużo nie wymagam jakieś podstawowe badania, mądrze danie leków na stymulację i kontrolę tego , ale może jednak to za dużo dla lekarzaA obserwujesz mała anie z ws? Może clinica Zięba tam jest jakaś doktor która pomogła jej zajść w ciążę. Może ta doktor przypasuje?
To bardziej kusząceCiul z monitoringiem, niech do mnie przyjedzie .