Zazuu
Fanka BB :)
Ciul z monitoringiem, niech do mnie przyjedzie .
Ja od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciul z monitoringiem, niech do mnie przyjedzie .
jeżeli chodzi o Ciebie i Twoją wiedzę to osobiście oddałabym moją macicę w Twoje ręce, a czytając staraczki kilka razy zastanawiałam się dlaczego jeszcze nie wydałaś e-booka z radami dla staraczek. Coś w stylu "czego nie powie ci ginekolog - poradnik dla każdej staraczki"Ja od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki
oj tam, 40k na allegro, zrzucimy się xDJa od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki
jeżeli chodzi o Ciebie i Twoją wiedzę to osobiście oddałabym moją macicę w Twoje ręce, a czytając staraczki kilka razy zastanawiałam się dlaczego jeszcze nie wydałaś e-booka z radami dla staraczek. Coś w stylu "czego nie powie ci ginekolog - poradnik dla każdej staraczki"
Pszeniczne to nasze ulubione piwkaA propos dawania w szyję- jesteśmy po zwiedzaniu browaru i mieliśmy mega przewodnika.
Ciekawostka dla tych z Was, które zmagają się z problemami z tarczycą:
Szklanka piwa dostarcza wielu cennych składników, jak dużą ilość cynku oraz selenu (ważne przy Hashimoto) o witaminach z grupy B i witaminie A nie wspomnę.
Tylko ma to być piwo niefiltrowane- najlepiej pszeniczne.
Oczywiście nie namawiam do picia, każda zrobi z tą informacją, co chce.
Ja tam sobie łyknę .
ooo jaka cenna informacja dla mnieA propos dawania w szyję- jesteśmy po zwiedzaniu browaru i mieliśmy mega przewodnika.
Ciekawostka dla tych z Was, które zmagają się z problemami z tarczycą:
Szklanka piwa dostarcza wielu cennych składników, jak dużą ilość cynku oraz selenu (ważne przy Hashimoto) o witaminach z grupy B i witaminie A nie wspomnę.
Tylko ma to być piwo niefiltrowane- najlepiej pszeniczne.
Oczywiście nie namawiam do picia, każda zrobi z tą informacją, co chce.
Ja tam sobie łyknę .
Tylko z tonikiem i mocno schłodzoneja wczoraj waliłam whisky w szyję
ciekawe czy jest tu jeszcze taka osoba jak ja, która pije whisky z wodą i bez lodu?
A może więcej informacji? Który dzien cyklu, jaką dawkę brałaś? Od którego do którego dnia cyklu?Cześć dziewczyny moje tsh różne było 2,7-2,5 lekarz w klinice dał mi euthyrox 25 po miesiącu brani spadło do 0,80 wczoraj byłam na monitoringu (jestem na lemecie) i twierdzi żeby dalej brać Któraś coś wie na ten temat ?