reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Mnie zostało teraz tylko czekać 10 dni do testowania 🙈 To będzie bardzo długie 10 dni ale teraz przynajmniej miałam potwierdzenie w monitoringu 😜Czekam na mały cud i przedwczesny prezent urodzinowy ❤️ Boziuuu jak pomyśle o tym , że żyłam w przekonaniu że łatwo zajść w ciąże to walę się po głowie.
Trzymam kciuki za testowanie ❤️

To ja wrzucę porownanie testów owulacyjnych, na górze domowe laboratorium, na dole najtańsze z allegro 50szt za ok 27 zł. Oba testy robione z tej samej probki moczu..

Załączniki

• 20221030_162423.jpg
    20221030_162423.jpg
    941,3 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Hej. Trochę o mnie. Mam 23 lata. Staram się o dziecko z narzeczonym ponad 2 lata. Najpierw u partnera 0% prawidłowych plemników po pół roku podnieśliśmy do 4%, lekarz mówi że u partnera jest w porządku. Ja biorę leki na hiperinsulinemie i hiperprolaktynemie. Mam predyspozycje do PCOS ale to jeszcze nie to bo nie spełniam wszystkich wymagać. Obecnie pierwszy cykl na Clostilbegyt, pierwszy test będę wykonywać 17.11 mam nadzieję że się uda ☺️☺️

Do góry