reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dobra a teraz ja ze swoim ultra zaskakującym pytaniem.
Jakie testy owulacyjne polecacie?
Od razu wymienię które odpadają.
W kolejności od najgorszych
Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle

Biorę po 200 zl od każdej drużyny i słucham Państwa
Żadnych spoza tej listy nie miałam 😀

reklama
Są złe dla mnie, ale wiele dziewczyn je chwali. Ja na nich nigdy nie dojrzałam piku, a kiedy go miałam na innym teście to dl nawet nie drgnęło
I jeszcze te się super wybarwiały z amazona!
Screenshot_20221111-204213_Amazon Shopping.jpg

Ok dziewczyny dzięki za wsparcie i wyjaśnienia...
Chyba dziś nie mam siły już na to żeby o tym myśleć, a nie potrafię więc chyba kładę się wcześniej.
Jutro o 8 idę na betę i proga, mam tylko nadzieję, że Diagnostyka robi wyniki w soboty...
Lepiej sprawdź na internecie gdzie robią w soboty, bo nie wszędzie. I jeśli będziesz kupować voucher, to jak ja robiłam badania w sobotę, to system nie czytał voucherów ( w weekendy jakoś to nie wiem czemu, ale nie działało ;/).

Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle

Clearblue! ❤️ Jasno i wg ulotki najlepiej robić rano więc problem wstrzymywania się od picia etc odpada

Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle

Wymieniłaś wszystkie jakie mam więc FIOLETOWI PAS

Clearblue! ❤️ Jasno i wg ulotki najlepiej robić rano więc problem wstrzymywania się od picia etc odpada

Za drogi interes jak na moją nieskończoną ilość cykli starań 😂
Moze jakbym liczyła ze w 3 sie uda to bym tak szalała.
Ale jak już kiedyś dojde do porodu to może skusze się na ich elektroniczny chwilę po porodzie 😂

reklama
Za drogi interes jak na moją nieskończoną ilość cykli starań 😂
Moze jakbym liczyła ze w 3 sie uda to bym tak szalała.
Ale jak już kiedyś dojde do porodu to może skusze się na ich elektroniczny chwilę po porodzie 😂

Rozumiem, te testy stały się moim "guilty pleasure" zamiast winka 🤣 ale gdy zaczynalam zmarnowałam chyba milion paseczków i w końcu tylko z clearblue umiałam współpracować 😉

Do góry