reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Też dziś zrobiłam test, bo się nie mogłam powstrzymać przed sprawdzeniem, czy po wczorajszym zastrzyku z Ovitrelle będzie widać drugą kreskę... I potwierdzam, że widać, przynajmniej wiem, że dobrze to wstrzyknęłam. Datę prawdziwego testowania zostawiam na 24.11, wtedy już według ulotki nie powinien ten lek wpływać na testy i mam motywację, żeby sobie darować wcześniejsze testy, jak i tak mogą być niewiarygodne teraz.

reklama
Co nie ? Tez kupowałam specjalnie na wczoraj i mówię ludzie drodzy, jak można sprzedawać tyle drożej, porażka jakaś :(
Ile dni po jesteś ? Nie ma już szans ?
pomiędzy 10 a 11 a w zasadzie jakieś 10 i pół ale nie nie ma. Ja z tych co nie wierzą w cuda o historii szwagierki siostry brata co 76 dni po owulacji nagle była w ciąży 😂
Oczekuję zdrowej ciąży a po tym terminie już na taką nie liczę więc nie zamierzam lekami pomagać chorej albo nieprawidłowej

Też dziś zrobiłam test, bo się nie mogłam powstrzymać przed sprawdzeniem, czy po wczorajszym zastrzyku z Ovitrelle będzie widać drugą kreskę... I potwierdzam, że widać, przynajmniej wiem, że dobrze to wstrzyknęłam. Datę prawdziwego testowania zostawiam na 24.11, wtedy już według ulotki nie powinien ten lek wpływać na testy i mam motywację, żeby sobie darować wcześniejsze testy, jak i tak mogą być niewiarygodne teraz.

Proponuję zrobić bete po ovitrelle bo mi się utrzymywał do samej miesiączki 😂

pomiędzy 10 a 11 a w zasadzie jakieś 10 i pół ale nie nie ma. Ja z tych co nie wierzą w cuda o historii szwagierki siostry brata co 76 dni po owulacji nagle była w ciąży 😂
Oczekuję zdrowej ciąży a po tym terminie już na taką nie liczę więc nie zamierzam lekami pomagać chorej albo nieprawidłowej
Jasne rozumiem i szanuje podejście ;)

Dobrze się po nim czuje. Nie miałam bezpośrednio badań robionych przed przepisaniem leku ale już wcześniej dużo badań z krwi mi zlecała endokrynolog i ja sama robiłam badania jak coś wyczytałam w internecie np. AMH. Na pewno lekarz brał pod uwagę badania jakieś tylko już nie pamiętam jakie bo spisywał sobie z wizyt u endo
Bo mi próbował mój gin trochę w ciemno go dać 🤷‍♀️, już szykam nowego lekarze 🙈

reklama
Do góry