reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Beta rosła ale miałam niski progesteron, ok 11-12, do tego plamienia od początku, ból brzucha, ból po lewej stronie. Do szpitala pojechalam przy becie ok 650 bo juz ten ból wydawał mi się podejrzany. CP potwierdzone or,y becie 1230 2 dni później...
Ja miałam prog 19 przy becie 16, szkoda, że nie zrobiłam go przy powtórce bety...
Jutro zrobię i bete, i proga i porównam wyniki.

Dziewczyny mam głupie pytanie. Robię te testy owulacyjne, nadal nie wychodzą pozytywne a jajniki mnie dzisiaj bolą tak, ze gdyby nie testy to byłabym pewna, ze dzisiaj mam owulacje. Dodatkowo śluz tez już taki zdecydowanie płodny. Jak myslicie testy mogą się mylić bądź mi nie wyłapywać? 🥺
Zastanawiam się nad tym samym. Od wczoraj boli mnie jajnik,dwa i jeden cykl do tyłu po takim ostrym bolu mijała 14dni i był @ więc chyba to jednak była owu. Dziś mam 15dc ,jajnik boli od wczoraj a testy negatywne :(

BTW czy mają chooy cienie? Takie wiedz widoczne tylko dla psychopatów ale jednak?
Nie! Żadnych cieni! Biel jest bielą! Nigdy nnir nie oszukały i nie dały nadziei. W sierpniu narzekałam dziewczynom że pierwszy raz wyszła mi na nich kontrolna kreska - i jak to się mawia na forum - dziś ta kreska wkroczyła w 16 tydz 😂😂😂

Dobra a teraz ja ze swoim ultra zaskakującym pytaniem.
Jakie testy owulacyjne polecacie?
Od razu wymienię które odpadają.
W kolejności od najgorszych
Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle

Biorę po 200 zl od każdej drużyny i słucham Państwa
Chciałam polecić jakie mi sie spoko wybarwiały, ale nie będę płacić @Bibi89 200 zł 🤣

reklama
ja miewam ostry ból w tej okolicy w okresie owulacyjnym, a nie mam owulacji.. nawet pęcherzyki nie rosną minimalnie 🤷‍♀️ nawet lekarz nie wie czym jest spowodowany ten ból.. boli przez 3-4 dni zazwyczaj :)
Wiecie zanim zaczęłam się starać to wszystko wydawało się proste. Im dalej w las to wyznaje zasadę: wiem, że nic nie wiem. 😂

Do góry