królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez bym mogła się kuc codziennie tylko żeby ktoś mi za to płaciłja to mogłabym się kłuć i 10 razy dziennie. W ogóle mi to nie robi kiedyś oddawałam krew honorowo tot am to dopiero igła xD
A mi obiecał za to bobasa.ja tez bym mogła się kuc codziennie tylko żeby ktoś mi za to płacił
Zaoszczedziłam 4 testy na przyszłe testowanie, przyszly w trakcie @ cudownie. Mam ze 13 owulakow z poprzedniego testowania, to sprawdzę, czu ovu jest co drugi miesiąc z powodu braku jajnika, czy jak.No no sklep wyslal mi wreszcie testy, a pachnotki zwrotu zażądał bo ppnoc w cenie ale dostalam proszek z babki jajowatej na trawienie w saszetkach, zelazo z witaminami vit d i kilka probek kremu i zelu do twarzyzacnie
Nie wiem o robić, powinnam odstawić duphaston juz teraz?bardzo mi przykro. Mocno Cię przytulam…
Ja czekam na spadek bety :-(
Nie wiem o robić, powinnam odstawić duphaston juz teraz?
Mam możliwość isc do lekarza na 14:40 i wciaz waham sie czy jest sens... może powinnam zrobic usg zeby wykluczyc np cp?
z Twojego doświadczenia proszę powiedz kiedy można się starać po biochemie?Zdecydowanie odstawić. Na ten moment lekarz nic nie zobaczy. Beta spadkowa więc kwestia pewnie dnia może dwóch jak spadnie poniżej 5
z Twojego doświadczenia proszę powiedz kiedy można się starać po biochemie?
Oooo ja tez!Fajnie, ja od 2 lat mam plamienia 7dpo a proga mam wspanialego...