Matylda.<3
Fanka BB :)
nie jest mocny. Taki dziwny. Ale typowo krew wiec nie mam nadzieji. :-(@Lili88 jak ten okres? Jets normalne krwawienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie jest mocny. Taki dziwny. Ale typowo krew wiec nie mam nadzieji. :-(@Lili88 jak ten okres? Jets normalne krwawienie?
ja bym przyjęła owulke w poniedziałek i za 7 dni zrobiła proga.Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkich brzuszków i trzymam kciuki za kolejne <3
Ja mam takie pytanie. Jak myślicie kiedy zbadać progesteron. Według aplikacji i testów pik był w niedzielę rano, w poniedziałek objawy owulacji, a wczoraj już ich brak. Kiedy badać progesteron? W poniedziałek czy wtorek? Czy dzień różnicy ma duże znaczenie? Wczoraj testy wychodził już słabsze Jestem w tym zielona
Badany byl 22 dnia cyklu. Mowilam ze mam nierefularne cykle to powiedzial lekarz zeby to wlasnie byl 22 dzien cyklu. I wyszlo co wyszlo. Biore inofem duo witamine d, pregna start i kwas foliowy. Niedlugo to bede sie swieciec od tych lekow.To jeszcze zależy kiedy w ogóle był badany ;D
świeża. Żywa krew. Ale teraz jakby nie leci. Tylko w tej nocy. Teraz Podlaska czysta :-(Matko...
Co się dzieje tutaj. @Lili88 a ta krew to świeża? Czy stara?
Nie będziesz się świecić, bierzesz tylko kilka podstawowych w Pregna Start jest kwas foliowy, po bo bierzesz dodatkowo osobny?Badany byl 22 dnia cyklu. Mowilam ze mam nierefularne cykle to powiedzial lekarz zeby to wlasnie byl 22 dzien cyklu. I wyszlo co wyszlo. Biore inofem duo witamine d, pregna start i kwas foliowy. Niedlugo to bede sie swieciec od tych lekow.
no to prog w 22 dc znaczy, ze owulki póki co nie było.Badany byl 22 dnia cyklu. Mowilam ze mam nierefularne cykle to powiedzial lekarz zeby to wlasnie byl 22 dzien cyklu. I wyszlo co wyszlo. Biore inofem duo witamine d, pregna start i kwas foliowy. Niedlugo to bede sie swieciec od tych lekow.