królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, moze akurat, skonczy sie na Tym epizodzie.świeża. Żywa krew. Ale teraz jakby nie leci. Tylko w tej nocy. Teraz Podlaska czysta :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, moze akurat, skonczy sie na Tym epizodzie.świeża. Żywa krew. Ale teraz jakby nie leci. Tylko w tej nocy. Teraz Podlaska czysta :-(
U mnie wybrwialy sie od piku 3 dni, potem byl slabszy czyt. Negatywny i nie robilam wiecej.Czy możliwe jest, że po owulacji testy owulacyjne nadal się dość mocno wybrawiają?
możliwe robimy do pierwszego pozytywnego testu.Czy możliwe jest, że po owulacji testy owulacyjne nadal się dość mocno wybrawiają?
i na kiedy przyjmowałaś wtedy owulację? Te 12-36 h po piku?U mnie wybrwialy sie od piku 3 dni, potem byl slabszy czyt. Negatywny i nie robilam wiecej.
Kochana koniecznie idź do lekarza. Moja koleżanka też z pizytywnymi testami plamiła, dostała tabletki i urodziła zdrową dzidzie. Trzymam kciuki i tulę
Monitorujesz temperaturę? Trzymam za Ciebie kciuki
U mnie znowu wzrost temperatury,jest już 37.08
Mój też jest dziwny, ale Twój to ewenementNa aplikacji jednej jutro mi okres pokazuje, a na drugiej za 5 dni oczywiście znając mój organizm to i tak sobie zrobi po swojemu, a z wykresu nic nie umiem jeszcze wyczytać. Jak nie było owu to już wolałabym zacząć nowy cykl .
Apka mi to sama ustawiła chyba na 24.10i na kiedy przyjmowałaś wtedy owulację? Te 12-36 h po piku?
Heeej, u Ciebie wszystko się pięknie pokrywa z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcieMój też jest dziwny, ale Twój to ewenement
kurczę jeśli by pękło 2 dni po zastrzyku to spoko, a jak w dzień zastrzyku albo dzień po, to mam tam taki jednodniowy dziwny spadek. Możliwe, że termometr za płytko włożyłam, ale czy to ma aż takie znaczenie ?Heeej, u Ciebie wszystko się pięknie pokrywa z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcie