królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, moze akurat, skonczy sie na Tym epizodzie.świeża. Żywa krew. Ale teraz jakby nie leci. Tylko w tej nocy. Teraz Podlaska czysta :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, moze akurat, skonczy sie na Tym epizodzie.świeża. Żywa krew. Ale teraz jakby nie leci. Tylko w tej nocy. Teraz Podlaska czysta :-(
U mnie wybrwialy sie od piku 3 dni, potem byl slabszy czyt. Negatywny i nie robilam wiecej.Czy możliwe jest, że po owulacji testy owulacyjne nadal się dość mocno wybrawiają?
możliweCzy możliwe jest, że po owulacji testy owulacyjne nadal się dość mocno wybrawiają?
i na kiedy przyjmowałaś wtedy owulację? Te 12-36 h po piku?U mnie wybrwialy sie od piku 3 dni, potem byl slabszy czyt. Negatywny i nie robilam wiecej.
Kochana koniecznie idź do lekarza. Moja koleżanka też z pizytywnymi testami plamiła, dostała tabletki i urodziła zdrową dzidzie. Trzymam kciuki i tulę
Monitorujesz temperaturę? Trzymam za Ciebie kciuki
U mnie znowu wzrost temperatury,jest już 37.08
Mój też jest dziwny, ale Twój to ewenementNa aplikacji jednej jutro mi okres pokazuje, a na drugiej za 5 dnioczywiście znając mój organizm to i tak sobie zrobi po swojemu, a z wykresu nic nie umiem jeszcze wyczytać. Jak nie było owu to już wolałabym zacząć nowy cykl
.
Apka mi to sama ustawiła chyba na 24.10i na kiedy przyjmowałaś wtedy owulację? Te 12-36 h po piku?
Heeej, u Ciebie wszystko się pięknie pokrywa z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcieMój też jest dziwny, ale Twój to ewenement![]()
kurczę jeśli by pękło 2 dni po zastrzyku to spoko, a jak w dzień zastrzyku albo dzień po, to mam tam taki jednodniowy dziwny spadek. Możliwe, że termometr za płytko włożyłam, ale czy to ma aż takie znaczenie ?Heeej, u Ciebie wszystko się pięknie pokrywa z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcie![]()