Bolilol
Fanka BB :)
widzę drugą!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Jestem z Wami tutaj od lutego..
dzisiaj miał przyjść okres.
Dzisiaj 31 dc.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę drugą!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
Ale super!! idziesz na bete?Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
TakJeśli dobrze czytam internety, to prawdopodobnie się owulacja odbyła, am aj rajt? Dziś 8dpo.
Zobacz załącznik 1461348
GratulacjeDziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
jutro z samego rana polecę. Bardzo się boje po tym ostatnim poronieniu.Ale super!! idziesz na bete?
Bardzo dobra wiadomość!! Gratulacje!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
jutro z samego rana polecę. Bardzo się boje po tym ostatnim poronieniu.
Dziewczyny doradźcie mi tylko jaki kwas foliowy jest najlepszy?
Brałam Folic, ale nie wiem czy jest dobry.
dziękuje. Jak wyjdę z szoku to pojadę do apteki.Nie jest dobry.
Kup sobie puerie uno ona nadaje sie również na 1 trymestr ciąży