Bolilol
Fanka BB :)
widzę drugą! gratulacje!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Jestem z Wami tutaj od lutego..
dzisiaj miał przyjść okres.
Dzisiaj 31 dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę drugą! gratulacje!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
Ale super!! idziesz na bete?Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
Tak.Jeśli dobrze czytam internety, to prawdopodobnie się owulacja odbyła, am aj rajt? Dziś 8dpo.
Zobacz załącznik 1461348
Gratulacje . Przypomnij mi co było u Ciebie nie tak? Kojarzę Cię z wcześniejszych testowań, ale mam dobrą pamięć, ale krótką .Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
jutro z samego rana polecę. Bardzo się boje po tym ostatnim poronieniu.Ale super!! idziesz na bete?
Bardzo dobra wiadomość!! Gratulacje!Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Dzisiaj 31 dc.
jutro z samego rana polecę. Bardzo się boje po tym ostatnim poronieniu.
Dziewczyny doradźcie mi tylko jaki kwas foliowy jest najlepszy?
Brałam Folic, ale nie wiem czy jest dobry.
dziękuje. Jak wyjdę z szoku to pojadę do apteki.Nie jest dobry.
Kup sobie puerie uno ona nadaje sie również na 1 trymestr ciąży