reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Oh boy! Jaki piękny poniedziałek! Gratulacje @Lili88!! <3
Kto następny testuje?

oh boy dunk GIF

reklama
Kiedy owu była?
nie mam pewności. Moje cykle się ostatnio wahały między 26-30 dni. 20go miałam najwiecej symptomów owulacji..
ale dziwi mnie, że robiłam test 1 listopada i nic niw wyszło wtedy 🤷‍♀️ a robiłam go by się upewnić ze leki na zatoki mogę zabrać.
Teraz się martwię czy czemuś noe zaszkodziłam.

Załączniki

• IMG_0726.jpeg
    IMG_0726.jpeg
    37,2 KB · Wyświetleń: 91
nie mam pewności. Moje cykle się ostatnio wahały między 26-30 dni. 20go miałam najwiecej symptomów owulacji..
ale dziwi mnie, że robiłam test 1 listopada i nic niw wyszło wtedy 🤷‍♀️ a robiłam go by się upewnić ze leki na zatoki mogę zabrać.
Teraz się martwię czy czemuś noe zaszkodziłam.
Jeśli wtedy nie było ciąży, to chyba możesz być spokojna 😊
Gratuluję pięknej kreseczki ♥️

Ciekawe owulacja była aż tak przesunięta czy może żyłaś w niewiedzy 😊

Gratulacje dla dziewczyn ;) 💜 za resztę trzymam kciuki :)

U mnie raczej nici w tym miesiącu :( coś mnie przeziębienie złapało, głowa boli :/ nos zatkany. A od środy tak mnie brzuch boli jakbym miała dostać @ jeszcze ból pleców na dole 🤦🏻‍♀️ ale dopiero małpa ma przyjść 22.11 🤷🏻‍♀️ chociaż aplikacja pokazuje 19.11 🙄 może i byłby to dobry prezent na urodziny bo 25-tego są moje 29 -te urodziny 🎂.
Ale chyba zaczynam spokojnie do tego podchodzić. 🤷🏻‍♀️

@Miętusek i @Lili88 gratulacje olbrzymie!!!

Ja 3 dzień tylko plamienia, krwi brak. Nigdy tak nie miałam.
Mnie za to dziś zalało jak nigdy...
ale miałam tak raz jak ty - 4 dni plamienia i dopiero @ i mi mi gin powiedział, że to zaburzenia hormonalne albo jakiś duży stres.

@Lili88 gratulacje! Ależ dziś same dobre wieści :) u ciebie który cykl starań się udało?

reklama
@Lili88 suuuper ! Gratulacje 🎊 trzymam kciuki za pozytywna betę ❤️

Ja natomiast mam wyniki z dzisiejszych badań, 7dpo więc prog potwierdza że owu była :) wit D chyba też ok. Ale co z współczynnikiem homa z obliczeń w internetowych kalkulatorach wychodzi 1.67.. czy to może świadczyć o IO ? Różne źródła różnie podają, jedne że ma być mniej niż 1 a inne mniej niż 2.

Załączniki

• Screenshot_20221107-144202_Chrome.jpg
    Screenshot_20221107-144202_Chrome.jpg
    107,6 KB · Wyświetleń: 79
Do góry