reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Oh boy! Jaki piękny poniedziałek! Gratulacje @Lili88!! <3
Kto następny testuje?

oh boy dunk GIF

reklama
Kiedy owu była?
nie mam pewności. Moje cykle się ostatnio wahały między 26-30 dni. 20go miałam najwiecej symptomów owulacji..
ale dziwi mnie, że robiłam test 1 listopada i nic niw wyszło wtedy 🤷‍♀️ a robiłam go by się upewnić ze leki na zatoki mogę zabrać.
Teraz się martwię czy czemuś noe zaszkodziłam.

Załączniki

• IMG_0726.jpeg
    IMG_0726.jpeg
    37,2 KB · Wyświetleń: 83
nie mam pewności. Moje cykle się ostatnio wahały między 26-30 dni. 20go miałam najwiecej symptomów owulacji..
ale dziwi mnie, że robiłam test 1 listopada i nic niw wyszło wtedy 🤷‍♀️ a robiłam go by się upewnić ze leki na zatoki mogę zabrać.
Teraz się martwię czy czemuś noe zaszkodziłam.
Jeśli wtedy nie było ciąży, to chyba możesz być spokojna 😊
Gratuluję pięknej kreseczki ♥️

Ciekawe owulacja była aż tak przesunięta czy może żyłaś w niewiedzy 😊

Gratulacje dla dziewczyn ;) 💜 za resztę trzymam kciuki :)

U mnie raczej nici w tym miesiącu :( coś mnie przeziębienie złapało, głowa boli :/ nos zatkany. A od środy tak mnie brzuch boli jakbym miała dostać @ jeszcze ból pleców na dole 🤦🏻‍♀️ ale dopiero małpa ma przyjść 22.11 🤷🏻‍♀️ chociaż aplikacja pokazuje 19.11 🙄 może i byłby to dobry prezent na urodziny bo 25-tego są moje 29 -te urodziny 🎂.
Ale chyba zaczynam spokojnie do tego podchodzić. 🤷🏻‍♀️

@Miętusek i @Lili88 gratulacje olbrzymie!!!

Ja 3 dzień tylko plamienia, krwi brak. Nigdy tak nie miałam.
Mnie za to dziś zalało jak nigdy...
ale miałam tak raz jak ty - 4 dni plamienia i dopiero @ i mi mi gin powiedział, że to zaburzenia hormonalne albo jakiś duży stres.

@Lili88 gratulacje! Ależ dziś same dobre wieści :) u ciebie który cykl starań się udało?

reklama
@Lili88 suuuper ! Gratulacje 🎊 trzymam kciuki za pozytywna betę ❤️

Ja natomiast mam wyniki z dzisiejszych badań, 7dpo więc prog potwierdza że owu była :) wit D chyba też ok. Ale co z współczynnikiem homa z obliczeń w internetowych kalkulatorach wychodzi 1.67.. czy to może świadczyć o IO ? Różne źródła różnie podają, jedne że ma być mniej niż 1 a inne mniej niż 2.

Załączniki

• Screenshot_20221107-144202_Chrome.jpg
    Screenshot_20221107-144202_Chrome.jpg
    107,6 KB · Wyświetleń: 73
Do góry