reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Czy skoro mamy dzisiaj poniedziałek dobrych wieści, to i ja mogę się czymś pochwalić?

Wysikałam wszystkie płytkowe, więc musiałam dzisiaj użyć kupionego z rozpędu strumieniowego i... po raz pierwszy w życiu udało mi się nasikac tam gdzie trzeba nie obsikując przy tym okienka testowego i własnej ręki! 🥳 wyszedł co prawda biały jak zęby Rossa Gellera po wybielaniu, ale to i tak postęp, więc szklanka do połowy pełna 😎

reklama
Czy skoro mamy dzisiaj poniedziałek dobrych wieści, to i ja mogę się czymś pochwalić?

Wysikałam wszystkie płytkowe, więc musiałam dzisiaj użyć kupionego z rozpędu strumieniowego i... po raz pierwszy w życiu udało mi się nasikac tam gdzie trzeba nie obsikując przy tym okienka testowego i własnej ręki! 🥳 wyszedł co prawda biały jak zęby Rossa Gellera po wybielaniu, ale to i tak postęp, więc szklanka do połowy pełna 😎
cieszmy się z małych sukcesów! Gratulacje ;D

Chciałam tylko powiedzieć, że ja kiedyś na strumienie tez sikałam po prostu, ale jak miałam za mocny strumień to wychodziły fałszywe cienie! Więc uważajcie. Jak prawilnie moczę w sikach to nie mam fałszywych kresek

Dziewczyny czy przed zalecenia brania Clostilbegyt i tego typu podobnych środków na pobudzenie owulacji, czy przed mieliście zlecone jakieś badania od ginekologa?
Niestety nie. Ale teraz wiem, że nie było to wzorcowe poprowadzenie tematu. Dopiero gdy 3 stymulowane cykle się nie powiodły, wszedł temat badań krwi, nasienia, monitoringu.

reklama
Do góry