reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Czy skoro mamy dzisiaj poniedziałek dobrych wieści, to i ja mogę się czymś pochwalić?

Wysikałam wszystkie płytkowe, więc musiałam dzisiaj użyć kupionego z rozpędu strumieniowego i... po raz pierwszy w życiu udało mi się nasikac tam gdzie trzeba nie obsikując przy tym okienka testowego i własnej ręki! 🥳 wyszedł co prawda biały jak zęby Rossa Gellera po wybielaniu, ale to i tak postęp, więc szklanka do połowy pełna 😎

reklama
Czy skoro mamy dzisiaj poniedziałek dobrych wieści, to i ja mogę się czymś pochwalić?

Wysikałam wszystkie płytkowe, więc musiałam dzisiaj użyć kupionego z rozpędu strumieniowego i... po raz pierwszy w życiu udało mi się nasikac tam gdzie trzeba nie obsikując przy tym okienka testowego i własnej ręki! 🥳 wyszedł co prawda biały jak zęby Rossa Gellera po wybielaniu, ale to i tak postęp, więc szklanka do połowy pełna 😎
cieszmy się z małych sukcesów! Gratulacje ;D

Chciałam tylko powiedzieć, że ja kiedyś na strumienie tez sikałam po prostu, ale jak miałam za mocny strumień to wychodziły fałszywe cienie! Więc uważajcie. Jak prawilnie moczę w sikach to nie mam fałszywych kresek

Dziewczyny czy przed zalecenia brania Clostilbegyt i tego typu podobnych środków na pobudzenie owulacji, czy przed mieliście zlecone jakieś badania od ginekologa?
Niestety nie. Ale teraz wiem, że nie było to wzorcowe poprowadzenie tematu. Dopiero gdy 3 stymulowane cykle się nie powiodły, wszedł temat badań krwi, nasienia, monitoringu.

reklama
Do góry