Miętusek
Moderator
Powodzenia!!! Czekam też na Twój pozytywny test w tym miesiącu!No to u mnie jest podobnie... oby u mnie też był happy end
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!!! Czekam też na Twój pozytywny test w tym miesiącu!No to u mnie jest podobnie... oby u mnie też był happy end
Jak wspaniale rozpoczęty tydzień! gratulacje! Trzymam kciuki za betę.Dziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Jeju!Dziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Piękna kreseczka czekamy na betęDziewczyny, nie dociera to do mnie. Robiąc zdjęcia trzęsą mi się ręce... Na żywo kreska jest ładniejsza. Gdyby nie wzrost temp na 37,3 to nawet bym nie pomyślała, żeby już robić test.
Jeśli dobrze czytam internety, to prawdopodobnie się owulacja odbyła, am aj rajt? Dziś 8dpo.Daj znać jak będziesz mieć wynik
Tak, jest gitJeśli dobrze czytam internety, to prawdopodobnie się owulacja odbyła, am aj rajt? Dziś 8dpo.
Zobacz załącznik 1461348
Dziewczyny wiem, ze nie wpisywałam się w tym miesiącu… bo czekałam na okres.
Jestem z Wami tutaj od lutego..
dzisiaj miał przyjść okres.
Dzisiaj 31 dc.