Helilo
Fanka BB :)
jaki smak?nie ma czegoś takiego jak za późna pora na pizze.
Mówię to ja, która od ponad miesiąca codziennie je pizze na diecie (3 dni bez pizzy były w tym czasie )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki smak?nie ma czegoś takiego jak za późna pora na pizze.
Mówię to ja, która od ponad miesiąca codziennie je pizze na diecie (3 dni bez pizzy były w tym czasie )
w sensie rodzaj? Margherita (mrożona, z lidla, pieczona nie według instrukcji tylko w sposób dopasowany do mnie), sama dodaje papryczki jalapenio, kukurydzę, czarne oliwki, pomidora i rukolę. 700 kcaljaki smak?
czemu never again?Ja dzisiaj robiłam spring rollsy, never again. Suszki też wjechało
Ano, spektakl się dopiero teraz skończył.Pizza o tej porze szacun
w sensie tak coś mi słów brakuje, może to ciąża? A nieee, biel była.w sensie rodzaj? Margherita (mrożona, z lidla, pieczona nie według instrukcji tylko w sposób dopasowany do mnie), sama dodaje papryczki jalapenio, kukurydzę, czarne oliwki, pomidora i rukolę. 700 kcal
Nie wiem, jak to wyglądać będzie w Twojej klinice... Ale mnie kazano wszystkie badania powtórzyć, bo nie do końca zgadzały się z wymaganiami szpitala.Chodzi mi dokładnie o to czy robić je sama przed IFV?
bo ten papier ryżowy się strasznie klei i trudno go tak ściśle zwinąć i jeszcze się na koniec wszystkie posklejały że sobączemu never again?
Jeśli będziesz podchodzić do ivf to musisz mieć do niego wskazania. Czyli najpierw diagnostyka niepłodności a potem dopiero ivf.Nie mogłam słowa znaleźć diagnostyka niepłodności, te z podpięte do pierwszej strony staraczek.