reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Byłam wczoraj u lekarza. Wszytsko po cp w porządku. Możemy się starać, nawet wczoraj trafiłam na USG i owulacja z lewego jajnika będzie, czyli nie po stronie cp. Monitoring owulacji, żeby starać się wtedy gdy owulacja będzie po tej "lepszej" stronie. 🤣 Czyli dziś albo... Może za dwa miesiące.

Ja dzisiaj robiłam spring rollsy, never again. Suszki też wjechało

Załączniki

• 541eab73-40cd-4b48-99f7-83badf7783da.jpeg
    541eab73-40cd-4b48-99f7-83badf7783da.jpeg
    88,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 955d2a5c-b91c-4724-839f-b1c272e2a587.jpeg
    955d2a5c-b91c-4724-839f-b1c272e2a587.jpeg
    75,9 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Nie mogłam słowa znaleźć 😃😃 diagnostyka niepłodności, te z podpięte do pierwszej strony staraczek.
Jeśli będziesz podchodzić do ivf to musisz mieć do niego wskazania. Czyli najpierw diagnostyka niepłodności a potem dopiero ivf.

Są badania, które kliniki zlecają zwykle dopiero przy podejściu do ivf jak kariotypy. Są badania, które przy ivf nie mają sensu i znaczenia jak na przykład monitoring cyklu.

Generalnie jest określony ustawą minimalny zakres badań przed podejściem do procedury ale są to badania głównie wirusowe (HIV, kiła itp atrakcje).

Do góry