Owulacja
Fanka BB :)
Kiedyś się u nas mówiło: hej laska, podpaska ci klaskaŁadny rym ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś się u nas mówiło: hej laska, podpaska ci klaskaŁadny rym ;-)
Fajne :-)Kiedyś się u nas mówiło: hej laska, podpaska ci klaska
Co masz na myśli mówiąc abc badań?Kochane moje, czy w procedurze IFV zlecą te ABC badań czy raczej ich to nie intarara?
W pierwszej ciąży przyrosty miałam prawidłowe. W kolejnych łapałam już tylko spadki z tysięcznej bety.Hej, nos do góry, pierwszy przyrost wygląda super. Sprawdzalas proga? Czasem plamienie się zdarza z różnych przyczyn a ciąża mimo to jest zdrowa. W poprzednich tez miałaś takie ładne przyrosty?
Nie, w każdej z 3 ciąży wydawałam na badania, progesteron zawsze miałam w normie. W tej chcialam już trochę zluzować psychicznie...A masz do tego wynik proga? Chociaż jeden?
Mam nadzieję, ale miałam nadzieję, że tym razem już będzie bez żadnych niespodzianek. Książkowo. Ten stres jest po prostu wykańczający.@KaliMali kochana, póki nie kontrolowałaś bety jeszcze nic nie jest stracone. Tak jak piszą dziewczyny, palmienia się zdarzają. Trzymam kciuki i przekazuję całą swoją dobrą energię. Bardzo Ci życzę, zeby wszystko było dobrze
Akurat czekam na pizze w lokalu gastronomicznym, ale wejdę…mnie powiedzmy takie rzeczy nie brzydzą.Laski widziałyście już zdjęcie podpaski?
Jak nie to polecam ominąć wpis "Plamienie"
Pizza o tej porze szacunAkurat czekam na pizze w lokalu gastronomicznym, ale wejdę…mnie powiedzmy takie rzeczy nie brzydzą.
nie ma czegoś takiego jak za późna pora na pizze.Pizza o tej porze szacun