reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Kiedyś się u nas mówiło: hej laska, podpaska ci klaska 😎
Fajne :-)
Ja z tych czasów, kiedy pierwsza reklama podpasek w telewizji była szokiem społecznym ;-)
A potem padały hasła w zakresie różnic między podpaskami tradycyjnymi a nowymi Always:
"Moja podpaska jest wielka jak książka telefoniczna".
"Mam okres, więc się lepiej odczep"
😩 😂

Hej, nos do góry, pierwszy przyrost wygląda super. Sprawdzalas proga? Czasem plamienie się zdarza z różnych przyczyn a ciąża mimo to jest zdrowa. W poprzednich tez miałaś takie ładne przyrosty?
W pierwszej ciąży przyrosty miałam prawidłowe. W kolejnych łapałam już tylko spadki z tysięcznej bety.
Ale zwykle tak samo się zaczynało, plamieniem. I wiesz, to samo uczucie.
A masz do tego wynik proga? Chociaż jeden?
Nie, w każdej z 3 ciąży wydawałam na badania, progesteron zawsze miałam w normie. W tej chcialam już trochę zluzować psychicznie...
@KaliMali kochana, póki nie kontrolowałaś bety jeszcze nic nie jest stracone. Tak jak piszą dziewczyny, palmienia się zdarzają. Trzymam kciuki i przekazuję całą swoją dobrą energię. Bardzo Ci życzę, zeby wszystko było dobrze ❤️
Mam nadzieję, ale miałam nadzieję, że tym razem już będzie bez żadnych niespodzianek. Książkowo. Ten stres jest po prostu wykańczający.

reklama
Do góry