reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Kiedyś się u nas mówiło: hej laska, podpaska ci klaska 😎
Fajne :-)
Ja z tych czasów, kiedy pierwsza reklama podpasek w telewizji była szokiem społecznym ;-)
A potem padały hasła w zakresie różnic między podpaskami tradycyjnymi a nowymi Always:
"Moja podpaska jest wielka jak książka telefoniczna".
"Mam okres, więc się lepiej odczep"
😩 😂

Hej, nos do góry, pierwszy przyrost wygląda super. Sprawdzalas proga? Czasem plamienie się zdarza z różnych przyczyn a ciąża mimo to jest zdrowa. W poprzednich tez miałaś takie ładne przyrosty?
W pierwszej ciąży przyrosty miałam prawidłowe. W kolejnych łapałam już tylko spadki z tysięcznej bety.
Ale zwykle tak samo się zaczynało, plamieniem. I wiesz, to samo uczucie.
A masz do tego wynik proga? Chociaż jeden?
Nie, w każdej z 3 ciąży wydawałam na badania, progesteron zawsze miałam w normie. W tej chcialam już trochę zluzować psychicznie...
@KaliMali kochana, póki nie kontrolowałaś bety jeszcze nic nie jest stracone. Tak jak piszą dziewczyny, palmienia się zdarzają. Trzymam kciuki i przekazuję całą swoją dobrą energię. Bardzo Ci życzę, zeby wszystko było dobrze ❤️
Mam nadzieję, ale miałam nadzieję, że tym razem już będzie bez żadnych niespodzianek. Książkowo. Ten stres jest po prostu wykańczający.

reklama
Do góry