reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A ja mam dzisiaj dola. Pik 2 dni temu. Wczoraj kłucie w jajniku, ogólne odczucia jak przy owu. Seksu zero, jedynie raz przedwczoraj. Pokłóciłam się wczoraj z mężem, nie mam ochoty na żadne przytulanki. Czuje, ze jajo się marnuje 😢 dzisiaj jestem umówiona do gina, zobaczę czy moje przeczucia się sprawdza i jest już po pęknięciu.
Ale to akurat w dzień piku coś było tak?

reklama
Mówisz? Złapać go tak z zaskoczenia gdzieś między salonem a kuchnia? 😃 ale by się zdziwił..
jasne, że zaskakiwać. Jutro się pogodzicie, a jak masz owu dzisiaj, a ten przedwczorajszy nie wystarczy, to będziesz sobie miesiąc w brodę pluc, ze przez głupia kłótnie cykl w dupe.

Mówisz? Złapać go tak z zaskoczenia gdzieś między salonem a kuchnia? 😃 ale by się zdziwił..
no my mieliśmy tak raz w naszej historii, obecny mąż myślal że seks oznacza że znowu będę się do niego odzywać ale dla mnie nie było takiej opcji. Do tej pory to wspomina i jakoś super dziwnie działa na jego ego że został "wykorzystany" 🤣

reklama
no my mieliśmy tak raz w naszej historii, obecny mąż myślal że seks oznacza że znowu będę się do niego odzywać ale dla mnie nie było takiej opcji. Do tej pory to wspomina i jakoś super dziwnie działa na jego ego że został "wykorzystany" 🤣
przypomniał mi się odcinek przyjaciół jak się Monica i Chandler kłócili o fajki, a ona miała owulacje 😅

Do góry