reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To nie pomogę bo tez nie rozumiem... ja sobie wkęcam, ze musi byc wiecej lub rowno 37.4 i będzie cionsz 😁😁😁
Przełożyłam swoją temp. I w sumie już kumam 😂😂🙈, nie jest takie złe 😂😂😂. Też mi pokazuje na jutro okres 😂🙈

Załączniki

• Screenshot_20221124_200204_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20221124_200204_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    170,9 KB · Wyświetleń: 57
Ja tylko z doskoku bo praca i w międzyczasie gdzieś czytam wasze wpisy. Tez bardzo mocno trzymam kciuki za dziewczyny które się już dłużej starają. @Zazuu z całej siły życzę Ci żeby zdrowy piękny bąbelek jak najszybciej się pojawił na świecie i może żeby te dwie maciczki przyniosły dwa bąbelki 🫣, @LadyCaro żebyś mogła się już w święta podzielić wesoła nowina, @pluto_nova o nowe rodzeństwo dla dzieciaczków i @Lady With Cats żeby ten twój ambiwalentny stosunek tez wam przyniósł cudne efekty w postaci dwóch kreseczek 💕💕.

Mam dzień pod tytułem "mój optymizm ugryzł mnie w dupe', więc żrę tego nieszczęsnego ananasa i czekam aż już będzie jutro.

A czy to zawsze jest tak ze temperatura jest podniesiona kiedy zaszło się w ciąże ? I jak to jest ? od momentu owulacji aż po sam dzień okresu musi być podwyższona temperatura ? Trochę się zamartwiam bo pomimo ze temp nie mierzyłam to czuje ze nie mam jej podniesionej 🤡 tak jak od dnia przewidywanej owulacji miałam 37 stopni i przez pare następnych dni jeszcze,tak teraz nie czuje żeby była podniesiona..i nawet wiem ze nie ma sensu sprawdzać teraz

reklama
Do góry