Brownie1992
Moderator
Ananas dobry na zagnieżdżenieOj, ja mam tez teraz spadek formy, a taki efektywny dzień był, no ale się zmył. Umieram, ze zmęczenia.
Czemu ananasa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ananas dobry na zagnieżdżenieOj, ja mam tez teraz spadek formy, a taki efektywny dzień był, no ale się zmył. Umieram, ze zmęczenia.
Czemu ananasa?
to przytulam wirtualnie!Oj, ja mam tez teraz spadek formy, a taki efektywny dzień był, no ale się zmył. Umieram, ze zmęczenia.
Czemu ananasa?
Koniecznie!
Dziękuję, ale patrząc po temp. Nie ma czego się innego spodziewać jak . Ale jeśli nie przyjdzie to wiadomo zrobię, dla potwierdzenia bieli.trzymam kciuki!
A test ciążowy?Przełożyłam swoją temp. I w sumie już kumam , nie jest takie złe . Też mi pokazuje na jutro okres
Ananas dobry na zagnieżdżenie
Rety nie wiedziałam słyszałam tylko, ze na słodsze nasienie, ale to wtedy nie Wy powinnyście jeśćto przytulam wirtualnie!
Ananas na zagnieżdżenie (chociaż nie wiem czy już owu miałam...), ale nie z puszki, tylko taki normalny, bo to trzeba z tą środkowa częścią żreć
Ja sie dowiedziałam od góru @ZazuuRety nie wiedziałam słyszałam tylko, ze na słodsze nasienie, ale to wtedy nie Wy powinnyście jeść
no ja to na staraczkach wyczytałam i mam zamiar spróbowaćRety nie wiedziałam słyszałam tylko, ze na słodsze nasienie, ale to wtedy nie Wy powinnyście jeść
o z tą środkowa częścią? Tego nie słyszałamto przytulam wirtualnie!
Ananas na zagnieżdżenie (chociaż nie wiem czy już owu miałam...), ale nie z puszki, tylko taki normalny, bo to trzeba z tą środkowa częścią żreć
tak, środek zawiera najwięcej tej bromocośtam, z uwagi na którą się tego ananasa żreo z tą środkowa częścią? Tego nie słyszałam
Za to słyszałam że trzeba się upewnić że dojrzałe bo inaczej może mieć odwrotny efekt i skurcze macicy spowodować