reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

o z tą środkowa częścią? Tego nie słyszałam

Za to słyszałam że trzeba się upewnić że dojrzałe bo inaczej może mieć odwrotny efekt i skurcze macicy spowodować
W ogóle kiedyś symbol ananasa był symbolem osób starających się o dziecko. Nawet jedna klinika niepłodności rozdawała takie przypinki z ananasem

reklama
A czy to zawsze jest tak ze temperatura jest podniesiona kiedy zaszło się w ciąże ? I jak to jest ? od momentu owulacji aż po sam dzień okresu musi być podwyższona temperatura ? Trochę się zamartwiam bo pomimo ze temp nie mierzyłam to czuje ze nie mam jej podniesionej 🤡 tak jak od dnia przewidywanej owulacji miałam 37 stopni i przez pare następnych dni jeszcze,tak teraz nie czuje żeby była podniesiona..i nawet wiem ze nie ma sensu sprawdzać teraz
No z tego co tam kiedyś czytałam, to powyżej 37 stopni powinna być. Co do czucia nijak to się ma z mierzeniem moim zdaniem. A żeby temp. Łączyć z ciąża to musi być conajmniej 16 pomiarów po owu wyższych z tego co @Zazuu pisała, ale to wtedy to już test dawno powie prawdę.

W ogóle kiedyś symbol ananasa był symbolem osób starających się o dziecko. Nawet jedna klinika niepłodności rozdawała takie przypinki z ananasem
o, nie wiedziałam. Będę zarla tego ananasa jak oszalala, chociaż tak naprawdę lubię tylko na pizzy (wiem, dyskusyjna kwestia) albo z bitą śmietana (a tej na diecie nie moge).

Chociaż jest też w tabsach. To jak w przyszłym cyklu będę rzygac na samą myśl o ananasie, to się przerzucę na pigułki.

No z tego co tam kiedyś czytałam, to powyżej 37 stopni powinna być. Co do czucia nijak to się ma z mierzeniem moim zdaniem. A żeby temp. Łączyć z ciąża to musi być conajmniej 16 pomiarów po owu wyższych z tego co @Zazuu pisała, ale to wtedy to już test dawno powie prawdę.
To chooy tez nie testuje, szkoda pinkow 🤣

w sumie chyba nie musi być powyżej 37 stopni, bo mamy różna temp. podstawową. Ale powinna utrzymywać się na poziomie wyższym niż przez 6 ostatnich pomiarów z poziomu niższego (przed owu), ale to tylko to, co wyczytałam, nie wiem jak jest naprawdę.

reklama
Do góry