Calineczka92
Fanka BB :)
czekam na Twoja betę9 dpo wyszłam poza normę w labie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam na Twoja betę9 dpo wyszłam poza normę w labie
na co jest ten inozytol bo widziałam, że już się przewijała ta nazwa kilka razy tu.Moja rozpiska
Przed śniadaniem:
- methylo folian z aliness
Po śniadaniu:
- omega z noyo
- omega z aliness
- magnez z noyo
- inozytol 2 tabletki
- olej z czarnuszki
Po obiedzie:
- inozytol 2 tanletki
Po kolacji:
- magnez
Słyszałam, ze lepsze komórki jajowe są po nim po dłuższym czasie stosowania, plus mnie trochę wyregulowal cykl. Skrócił o dwa dni jakoś tak.na co jest ten inozytol bo widziałam, że już się przewijała ta nazwa kilka razy tu.
a dużo osób go właśnie zachwala ale to wtedy dobrze wiedzieć rozumiem ze najlepszy na rynku to pink? Jeszcze mnie korci clearblue ale nie wiemW te nie uwierze nigdy prawilnie robiony i mialam fakszywa kreske
Powiem tak, widzę tu kreseczke, ale za chooo...ja wafla tym testom nie uwierzę nigdy, rób betę.tu jest ten niemiecki z roska ale one wszystkie dla mnie wydają się szare bo ja to trochę ślepa jestem i moj stary tez
oo to muszę poczytać , bo napewno moje cykle to są jakieś straszne . Od 9-42(nie skończył się jeszcze), więc no trzeba coś z tym zrobić . Myślałam, że przez brak owu to taki misz maszSłyszałam, ze lepsze komórki jajowe są po nim po dłuższym czasie stosowania, plus mnie trochę wyregulowal cykl. Skrócił o dwa dni jakoś tak.
Moja siostra miała cykle po 90 dni a przy inozytolu ma po 35 czy jakoś tak.oo to muszę poczytać , bo napewno moje cykle to są jakieś straszne . Od 9-42(nie skończył się jeszcze), więc no trzeba coś z tym zrobić . Myślałam, że przez brak owu to taki misz masz
czyli utwierdziłaś mnie w przekonaniu zeby czekać do okresuPowiem tak, widzę tu kreseczke, ale za chooo...ja wafla tym testom nie uwierzę nigdy, rób betę.
Moj test z poczatku listopada i @
90 dni, Wow to mega jej się skróciło. Kurcze ja przyzwyczajona byłam 28-30 mieć.Moja siostra miała cykle po 90 dni a przy inozytolu ma po 35 czy jakoś tak.
a jeśli cykle są regularne są jakieś przeciwwskazania? Bo jak słyszę że lepsze komórki jajowe są po nim to myślę czy można je na Black Friday w milionie opakować dostaćSłyszałam, ze lepsze komórki jajowe są po nim po dłuższym czasie stosowania, plus mnie trochę wyregulowal cykl. Skrócił o dwa dni jakoś tak.