reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Moja rozpiska 😂
Przed śniadaniem:
- methylo folian z aliness
Po śniadaniu:
- omega z noyo
- omega z aliness
- magnez z noyo
- inozytol 2 tabletki
- olej z czarnuszki
Po obiedzie:
- inozytol 2 tanletki
Po kolacji:
- magnez
na co jest ten inozytol bo widziałam, że już się przewijała ta nazwa kilka razy tu.

tu jest ten niemiecki z roska ale one wszystkie dla mnie wydają się szare 😅 bo ja to trochę ślepa jestem i moj stary tez 😂
Powiem tak, widzę tu kreseczke, ale za chooo...ja wafla tym testom nie uwierzę nigdy, rób betę.
Moj test z poczatku listopada i @

Załączniki

• Screenshot_20221124-122156_Chrome.jpg
    Screenshot_20221124-122156_Chrome.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Słyszałam, ze lepsze komórki jajowe są po nim po dłuższym czasie stosowania, plus mnie trochę wyregulowal cykl. Skrócił o dwa dni jakoś tak.
oo to muszę poczytać 🙈, bo napewno moje cykle to są jakieś straszne 🤷‍♀️. Od 9-42(nie skończył się jeszcze), więc no trzeba coś z tym zrobić 🙈. Myślałam, że przez brak owu to taki misz masz 🙈

reklama
Słyszałam, ze lepsze komórki jajowe są po nim po dłuższym czasie stosowania, plus mnie trochę wyregulowal cykl. Skrócił o dwa dni jakoś tak.
a jeśli cykle są regularne są jakieś przeciwwskazania? Bo jak słyszę że lepsze komórki jajowe są po nim to myślę czy można je na Black Friday w milionie opakować dostać 😅🤦🏻‍♀️

Do góry