reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

jesu pisze jak debil
nie nie, pięknie piszesz, tylko używasz trudnych słów jak dla takiego Bolilola :D

Ale ja się nie przejmuje. Ostatnio moja teściowa chciała się pochwalić, że przeczytała mój artykuł fachowy w gazecie. I powiedziala: "Jak Ty ładnie piszesz te artykuły, takie długie zdania". U Ciebie przynajmniej sens byłam w stanie zrozumieć, więc nie jest ze mną tak źle 😅

reklama
Ale lekarz z fusów to nasienie wywróżył? Równie prawdopodobieństwem są oba niedrożnej jajowody, zaawansowana endometrioza, przegroda w macicy i tryliard innych powodów.
Mam na koncie 4 poronienia, hormonalnie wszystko perfekcyjne, a mój Stary ma 580 MILIONÓW plemników i morfo 14%.
Nie wiem jak w ogóle można chociaż fantazjować o diagnozie bez podstaw
Nie lekarz niczego nie wywróżył, ani nie powiedział na 100%.

Nie mam przegrody, nie mam endometriozy. Owuluję.

Przekazałam plik swoich badań, a jak wiesz, już ich mam sporo.
I lekarka zdziwiła się, że tyle czasu nasienia nie skontrolowaliśmy.

Nic nie wywrozyla, tylko powiedziała, że podejrzewa, a to zmienia postać rzeczy.

od października się staramy 😉
Gratulacje 🥳
najdłuższe 3 dni xd chociaż i tak korci mnie w czwartek siknac i w razie czego pójść na betę żeby mieć wynik jeszcze w ten sam dzień.. bo w piątek nie pójdę na betę bo gdyby coś to nie zrobię po 48h bo to będzie niedziela wiec najlepiej byłoby w czwartek i sobotę 😄
Bo od owulacji z każdym dniem dłuży się bardziej...
ja jestem uzależniona od kropli do nosa, odstawić to będzie dramat...
Na co ci pomagają?
Tak, jestem świeżo po i działaliśmy.
Endo ładne, owu była.
No to trzymamy kciuki i niech Ci wiara nie opada, to tylko podejrzenia lekarki o tym czynniku męskim, a nie fakt potwierdzony badaniami, prawda?

Nic nie wywrozyla, tylko powiedziała, że podejrzewa, a to zmienia postać rzeczy.
Myślę, że najlepiej zrobić badanie i dopiero jakieś wnioski wyciągać. Na razie to tylko podejrzenia. Głowa do góry 🙂

Rozumiem, bo czasami człowiek dostanie info i jakoś się dobije, trzeba to przepracować w głowie. Głowa do góry kochana ❤️

No dla mnie nic nie zmienia. Nic nie może podejrzewać dopóki nie zobaczy wyników. Endometriozy nie wykluczysz na usg a wielu przegród na usg nie widać. Tak samo jak mnóstwa innych wad budowy macicy będących przyczyna niepłodności. Do tego niezbędna jest histeroskopia

Gratulacje 🥳

Bo od owulacji z każdym dniem dłuży się bardziej...

Na co ci pomagają?

No to trzymamy kciuki i niech Ci wiara nie opada, to tylko podejrzenia lekarki o tym czynniku męskim, a nie fakt potwierdzony badaniami, prawda?
Błona śluzowa w nosie puchnie i nie mogę oddychać dlatego wszędzie podają, że kropli nie można stosować dłużej niż 7 dni.

Błona śluzowa w nosie puchnie i nie mogę oddychać dlatego wszędzie podają, że kropli nie można stosować dłużej niż 7 dni.

Generalnie tetaz to już Ci pomagają tylko na to co żeś se sama zrobiła 😂
Mój Stary dostał bardzo szybki odwyk. Wyjebałam wszystkie krople i kto umrze ten umrze i chooy💁‍♀️ i jakoś się okazało, że przeżył😂

reklama
Do góry