reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Właśnie, bo o ile dobrze kojarzę to u @Karola3092 jeszcze trochę za wcześnie na okres
kojarzycie jak w amerykańskich serialach są takie sceny w bractwach, że ktoś pije piwo z kega i wszyscy stoją wokół i krzyczą "pij! Pij!pij!pij!"?

To ja sobie tak nas wyobrażam nad dziewczyną z testem ciążowym, krzyczące "szczaj! Szczaj! Szczaj! Szczaj!"

reklama
kojarzycie jak w amerykańskich serialach są takie sceny w bractwach, że ktoś pije piwo z kega i wszyscy stoją wokół i krzyczą "pij! Pij!pij!pij!"?

To ja sobie tak nas wyobrażam nad dziewczyną z testem ciążowym, krzyczące "szczaj! Szczaj! Szczaj! Szczaj!"
stojąc na rękach dodatkowo :D

Ja tak patrzę w kalendarz to jak mi dziś pik wyszedł rano to ja nie chu chu nie zatestuje juz w listopadzie, a tak chciałam sikać na testy jeszcze w tym miesiącu no buuuu🥲
@black_angel ty chyba też masz pik i jeszcze @Bolilol chyba też, to 10dpo to w grudniu będzie jak nic..
jak masz/mamy dzisiaj pik, to w listopadzie osiągniesz max. 7dpo. Ja po usg w pt dopiero zacznę się zastanawiać nad datą Ostatecznego Sika, bo wtedy będę wiedziała na 100% czy owu już była.

reklama
jak masz/mamy dzisiaj pik, to w listopadzie osiągniesz max. 7dpo. Ja po usg w pt dopiero zacznę się zastanawiać nad datą Ostatecznego Sika, bo wtedy będę wiedziała na 100% czy owu już była.
Progesteronu nie badasz? Ja chyba cyknę żeby mieć pewność, że owu była bo na USG nie ide w tym cyklu jeszcze się obserwuje...

Do góry