reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ale lekarz z fusów to nasienie wywróżył? Równie prawdopodobieństwem są oba niedrożnej jajowody, zaawansowana endometrioza, przegroda w macicy i tryliard innych powodów.
Mam na koncie 4 poronienia, hormonalnie wszystko perfekcyjne, a mój Stary ma 580 MILIONÓW plemników i morfo 14%.
Nie wiem jak w ogóle można chociaż fantazjować o diagnozie bez podstaw
niewiele rozumiem, ale widzę jaki jest cel tej wypowiedzi, więc: polać Zazuu piwo bezalkoholowe, dobrze prawi!

On teraz nie może. Jest przed badaniem.

Dwa: z tymi wynikami, jakie przyniosłam (muszę to już rozdzielić na dwie teczki, bo się gubię powoli) plus po wczorajszym USG, które pokazało, że śmiga wszytsko, jak ta lala i słowach lekarza, że tu raczej słabe nasienie jest winne, to entuzjazm mi oklapł.
A mieliście w ogóle badane nasienia żeby lekarz miał podstawy to postawienia takich wniosków? 🙂

Ja w tym miesiącu raczej już nie zatestuję.

W ogóle po wczorajszej wizycie mój entuzjazm spadł do poziomu -10000.

Tzn. generalnie wszystko na plus, ale podejrzenie czynnika męskiego skutecznie ostudziło mój zapał.

Tu do tanga trzeba dwojga.
Mój ginekolog przy braku owu zasugerował, że może po stronie męża coś nie tak 😂. Więc moim zdaniem to takie szukanie szybkiej alternatywy.

reklama
Do góry