reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Nie napisala tez co to za antybiotyk i na co :)
No tak, dlatego lepsza rada to przeczytać ulotkę i skonsultować z lekarzem. Przecież w każdej ulotce pisze jak wpływa na kobiety w ciąży 😁. Bo wiecie taka osoba odstawi np.Nie myśląc o skutka bo emocje działają i nie zawsze wtedy się trzeźwo myśli, o to mi chodzi.

No tak, dlatego lepsza rada to przeczytać ulotkę i skonsultować z lekarzem. Przecież w każdej ulotce pisze jak wpływa na kobiety w ciąży 😁. Bo wiecie taka osoba odstawi np.Nie myśląc o skutka bo emocje działają i nie zawsze wtedy się trzeźwo myśli, o to mi chodzi.
tak macie racje jak zobaczyłam dwie kreski na teście i przeczytałam antybiotyk to sama wpadłam w lekką panikę nie myśląc trzeźwo,przyznaje ze nie potrzebny był ten komentarz 🙈

tak macie racje jak zobaczyłam dwie kreski na teście i przeczytałam antybiotyk to sama wpadłam w lekką panikę nie myśląc trzeźwo,przyznaje ze nie potrzebny był ten komentarz 🙈
Bardzo często wielkim zagrożeniem dla ciąży są nieleczone infekcje. Tum bardziej przerwanie antybiotykoterapii.

Nie jestem zwolennikiem przepisywania antybiotyków, jak leci, ale często jest to po prostu konieczne.
Po prostu w tym wypadku trzeba zaufać lekarzom.
I bez konsultacji niczego nie odstawiać.

Na 99% leków jesy napisane, że są niewskazane dla kobiet w ciąży bo ciężarne nie da grupą na jakiej robi się badania

reklama
Do góry