reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Barcelona nie jest daleko wiec pewnie bym pojechała;)
nieeee, zrobimy z tych biletów nosiciela mocy odpuszczenia. Dasz je nam i najpierw ja i @Hope99 bedziemy marzyć o wyjeździe i zajdziemy, ale śledzie, dżem, te sprawy i przekażemy je dalej. I tak zdążymy zaciążyć wszystkie, koniec staraczek, koniec kresek, kij, nikt nie zwiedza Barcelony.

Proste.

W zdrowej ciąży to i wyjazd do Chin nie zaszkodzi. Grunt żeby się dobrze czuć i mieć fizjologiczną ciążę a nie z jakimiś przebojami.
Niby tak, ale np do Indii bym nie pojechała. A tez sie szykuje mi delegacja z pracy.
Balabym się zatrucia pokarmwego, które tam są mega powszechne plus dziwnych wirusów tropikalnych. W sensie w ciazy, nawet fizjologicznej zagrożenie jest większe.

Ostatnia edycja:
Niby tak, ale np do Indii bym nie pojechała. A tez sie szykuje mi delegacja z pracy.
Balabym się zatrucia pokazowego, które tam są mega powszechne plus dziwnych wirusów tropikalnych. W sensie w ciazy, nawet fizjologicznej zagrożenie jest większe.
Ja ogólnie w ciąży bym się bała jeść za granicą.
😅 produkty z naszych sklepów jem codziennie i skoro nie szkodzi to i w ciąży nie zaszkodzi ale za granicą ciężko to określić.

Ej, jak mamy duży dom i odkąd pamiętam, to nie było roku bez remontu, jak co rusz wyjeżdżamy na weekend, średnio dwa-trzy razy do roku za granicę, to powinnam być co i rusz w ciąży .
Normalnie z pieluch nie powinnam wychodzić, a jednak nic z tego😞.

Teraz jestem na etapie rezerwowania wyjazdu na moje urodziny, które wypadają tym razem w długi weekend.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry