reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Tym bardziej, że nawet nieraz lekarze wprowadzają w błąd. Ja od kilku słyszałam, że nie trzeba robić hormonów jak okres w miarę regularny :D i że jak raz na kiedy nie ma go 2 miesiące to nic
Haha powiem lepiej u mnie powiedział, że w sumie te hormony to się bada na początku starań lub przed, a jak już jetsem na etapie, że będzie wprowadzana stymulacja to już nie ma sensu ich robić bo nic nie da do tego 😂😂😂. A oczywiście na początku tylko stwierdzono, że zwykła krew i mocz, jakieś tsh🤷‍♀️ i to rodzinny mi dał, a ginekolog nic po za moim wymuszonym badaniem na toksplazmoze 🤷‍♀️, progesteron endo mi przepisała i rozszerzone do tarczycy też 😂🤷‍♀️ więc komedia na całego, amh sama zapytałam czy zrobić 🤷‍♀️. Więc dramat Total

a malujesz jakiś pokój? Może jeszcze jakiś remoncik do tego dołóż? To powinno zwiększyć szanse :D
Mam w planie generalne porządki, moze pomaluje kawałek ściany;)
Albo jakieś wakacje, wyjazd. 🤣
Kupujemy bilety na wyjazd, liczy się?
AScarlett pisała, że mąż planuje wyjazd, to już coś 😁

nikt nie powiedział, że trzeba jechać razem, żeby zrobić dziecko 🤣
Tak jedzie i niech se jedzie sam ;) To wyjazd na zimowa wspinaczkę w Tatrach połączona z integracja klubu wysokogórskiego. W schronisku, spanie w warunkach polowych w wieloosobowych pokojach ;) trzonowania by raczej nie było 🤣🤣

reklama
Do góry