Hope99
Fanka BB :)
To zależy czyje ma byćnikt nie powiedział, że trzeba jechać razem, żeby zrobić dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy czyje ma byćnikt nie powiedział, że trzeba jechać razem, żeby zrobić dziecko
może właśnie o to chodzi, żeby odpocząć od wkurzania się na mężaTo musi jechać z mężem żeby się udało
Haha powiem lepiej u mnie powiedział, że w sumie te hormony to się bada na początku starań lub przed, a jak już jetsem na etapie, że będzie wprowadzana stymulacja to już nie ma sensu ich robić bo nic nie da do tego . A oczywiście na początku tylko stwierdzono, że zwykła krew i mocz, jakieś tsh i to rodzinny mi dał, a ginekolog nic po za moim wymuszonym badaniem na toksplazmoze , progesteron endo mi przepisała i rozszerzone do tarczycy też więc komedia na całego, amh sama zapytałam czy zrobić . Więc dramat TotalTym bardziej, że nawet nieraz lekarze wprowadzają w błąd. Ja od kilku słyszałam, że nie trzeba robić hormonów jak okres w miarę regularny i że jak raz na kiedy nie ma go 2 miesiące to nic
Mam w planie generalne porządki, moze pomaluje kawałek ścianya malujesz jakiś pokój? Może jeszcze jakiś remoncik do tego dołóż? To powinno zwiększyć szanse
Kupujemy bilety na wyjazd, liczy się?Albo jakieś wakacje, wyjazd.
AScarlett pisała, że mąż planuje wyjazd, to już coś
Tak jedzie i niech se jedzie sam To wyjazd na zimowa wspinaczkę w Tatrach połączona z integracja klubu wysokogórskiego. W schronisku, spanie w warunkach polowych w wieloosobowych pokojach trzonowania by raczej nie byłonikt nie powiedział, że trzeba jechać razem, żeby zrobić dziecko
Jeśli już myślisz o tym wyjeździe to się liczy.Kupujemy bilety na wyjazd, liczy się?
Moge powiedzieć nawet ze o nim MARZĘJeśli już myślisz o tym wyjeździe to się liczy.
no to nigdzie nie pojedziesz, bo zaciążysz i będziesz zbyt zajęta żarciem śledzi z dżemem. SorryMoge powiedzieć nawet ze o nim MARZĘ
Nie płakałabymno to nigdzie nie pojedziesz, bo zaciążysz i będziesz zbyt zajęta żarciem śledzi z dżemem. Sorry
Śledzie zapakuje w plecak i pojedzie z brzuchem .no to nigdzie nie pojedziesz, bo zaciążysz i będziesz zbyt zajęta żarciem śledzi z dżemem. Sorry
No weź, nie podpowiadaj. Jak nie pojedzie to nam wtedy odda te bilety i my pojedziemy i moc odpuszczenia na nas spłynie.Śledzie zapakuje w plecak i pojedzie z brzuchem .