reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
właśnie dzisiaj wysikalam pozytywny test owulacyjny, więc jest szansa, że w pt będę już po ;) ale nie robie sobie jakiś wielkich oczekiwan, byle było adekwatne do dnia cyklu, a nie znów jakiś cudak ;)
No to po owulacji to powinno być minimum 7mm, no jeszcze podobno 6mm to taka dopna granica. więc trzymam kciuki żeby miało ponad 7. 🙂

Najpierw musi byc trzonowanie. Nie robie w tym cyklu owulakow, bo to tylko powoduje stres u mnie i u męża. Wiec idziemy w co 2 dni jak się uda i zobaczymy.
Pod warunkiem że owu mi nie wypadnie w weekend akurat jak on jest na wyjeździe 🤣
Nie robisz owulaków czyli w tym cyklu zachodzenie z odpuszczenia? 🤣

To ja znów odwrotnie miałam z prolaktyną. Endokrynolog mi wmawiała ze na pewno wszystko ok tylko to moja wina bo nie zachowałam higieny badania. A prolaktyna 57 przy normnie 23 🤦‍♀️ Powtarzana 3 razy. Wysmarowałam jej taka opinie ze mam nadzieję że nikt do niej nie przyjdzie 🤣
Masakra, ja akurat z badaniami z tarczycy byłam na kontroli ale u innej niż poprzednio i fajna.

reklama
Do góry