reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny mam pytanie! :) Stosuję Puerinę Uno, cynk i selen, mam końcówkę fertistimu i się zastanawiam czy na następny cykl dobra suplementacja to:
Pueria Uno
Cynk
Selen
NAC
Inozytol
Czy coś jeszcze dołożyć?
Dodatkowo biorę metforminę i euthyrox :)

Powiem Wam, że jak czytam czasami wątki to aż mi słabo jak widzę jak niektórzy mają małą wiedzę na temat badań.
I tu nie piszę o was- wy macie jakąś wiedzę ale są osoby które nie ogarniają dosłownie NIC.

Powiem Wam, że jak czytam czasami wątki to aż mi słabo jak widzę jak niektórzy mają małą wiedzę na temat badań.
I tu nie piszę o was- wy macie jakąś wiedzę ale są osoby które nie ogsrniają dosłownie NIC.
Tym bardziej, że nawet nieraz lekarze wprowadzają w błąd. Ja od kilku słyszałam, że nie trzeba robić hormonów jak okres w miarę regularny :D i że jak raz na kiedy nie ma go 2 miesiące to nic

Nie myślałaś może o tych testach z buźką clearblue?
Na razie na pierwszy rzut kupiłam Domowe Laboratorium i jeszcze jakieś drugie tu polecane. Po prostu one mi się tak wybarwiają chyba wolno...fakt, że miałam mała chorobową wtopę, która zaburzyć mogła cykl...zobaczę co dalej, ale jak się te skończą to spróbuję kolejnych testów może z tego clearblue

reklama
Do góry