reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

no właśnie alab jest drogi. Jak mam noł nejmowe labo, które hest duuuuużo tańsze. Np głrupa krwi w alab 65zł a w tym do którego chodzę 45. I na każdym badaniu jest taki rozstrzał... Chociaż jakbym miała pod blokiem to bym chodziła pewnie :D
no ja nie wybrzydzam z uwagi na to, że nie prowadzę, więc albo oszczędność pieniędzy, albo oszczędność czasu ;) ale z promocjami chyba nie jest aż tak źle

reklama
a jesteś na 100% pewna kiedy miałaś owulacje?
Przed owulacją byłam u ginekologa wskazał mi owulacje na 13 dzień cyklu później już nie byłam. W 11 dniu cyklu pęcherzyk miał 19 mm . W 100 % nie jestem pewna że było tak jak ginekolog powiedział jednak nie robie sobie złudnych nadziei bo znowu skończy się płaczem jak zobaczę, że dostałam okresu

Przed owulacją byłam u ginekologa wskazał mi owulacje na 13 dzień cyklu później już nie byłam. W 11 dniu cyklu pęcherzyk miał 19 mm . W 100 % nie jestem pewna że było tak jak ginekolog powiedział jednak nie robie sobie złudnych nadziei bo znowu skończy się płaczem jak zobaczę, że dostałam okresu
jasne, rozumiem, po prostu 10dpo to chyba jeszcze może być za wcześnie, będziesz jeszcze sikać jutro?

U mnie zgodnie z przewidywaniami, Malż wyjechal 5 rano i to dziś mam pik 🤣🤣🤣 taka szczęsciara ze mnie, że hej😑😑😑

Załączniki

• 20221121_062654.jpg
    20221121_062654.jpg
    483,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Screenshot_20221121-062351_Premom.jpg
    Screenshot_20221121-062351_Premom.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry