reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Mam kudłate myśli. Mam na piątek wizytę, badania po cp. A owulację już teraz. Macie może kubeł zimnej wody, aby nie wpadło mi do głowy zastarać się przed diagnostyka ?

Mam kudłate myśli. Mam na piątek wizytę, badania po cp. A owulację już teraz. Macie może kubeł zimnej wody, aby nie wpadło mi do głowy zastarać się przed diagnostyka ?
Emma Stone Film GIF by Searchlight Pictures

Generalnie w alabie są teraz promocje na pakiety. Ja robiłam pakiet chyba płodność (w tym amh) i drugi tarczyca, dorzuciłam prolaktynę i kortyzol i miałam cały zestaw badań za chyba 563 PLN. Promocja obowiązuje w listopadzie. Chociaż alab sam w sobie chyba dość drogi jest, no ale ja akurat mam blisko - chwilę spacerem, więc nie rozważałam innych, bo bym nie zdążyła bez spóźnienia się do pracy.

Generalnie w alabie są teraz promocje na pakiety. Ja robiłam pakiet chyba płodność (w tym amh) i drugi tarczyca, dorzuciłam prolaktynę i kortyzol i miałam cały zestaw badań za chyba 563 PLN. Promocja obowiązuje w listopadzie. Chociaż alab sam w sobie chyba dość drogi jest, no ale ja akurat mam blisko - chwilę spacerem, więc nie rozważałam innych, bo bym nie zdążyła bez spóźnienia się do pracy.
no właśnie alab jest drogi. Jak mam noł nejmowe labo, które hest duuuuużo tańsze. Np głrupa krwi w alab 65zł a w tym do którego chodzę 45. I na każdym badaniu jest taki rozstrzał... Chociaż jakbym miała pod blokiem to bym chodziła pewnie :D

Wagi są spoko, jak są zdecydowane.
Dlatego moja mama ze mną jeździ na zakupy, bo jest taka niezdecydowana, że ja- konkretny koziorożec muszę wkroczyć do akcji.

Za każdym razem to samo. Beze mnie nie dałaby rady 😂.
Zgadzam się!
Ja lew - mama lew
mój narzeczony waga, tata też waga….
😂🤦‍♀️
I tak, mają czasem problem z decyzjami. Wtedy u mnie w domu wkraczam ja.. a w domu rodziców mama 😁😂

reklama
Do góry