Brownie1992
Moderator
Mi lekarka mówiła że nie ma znaczenia, ważna jest higiena badania. Z tym, że ja mam mocno przekroczonąDziewczyny prolaktyne sie robi 3-5 dc czy nie ma znaczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarka mówiła że nie ma znaczenia, ważna jest higiena badania. Z tym, że ja mam mocno przekroczonąDziewczyny prolaktyne sie robi 3-5 dc czy nie ma znaczenia?
Mi lekarka mówiła że nie ma znaczenia, ważna jest higiena badania. Z tym, że ja mam mocno przekroczoną
No właśnie ma znaczenie.No wlasnie mi lekarze mowili, ze akurat prolaktyna nie ma znaczenia.
No nie wiem, ja robiłam od lipca kilkanaście razy w różnych dniach cyklu i zawsze wychodziła wysoka. Więc chyba jak ma wyjść przekroczenie norm to wyjdzie.No właśnie ma znaczenie.
Bada się ją pomiędzy 3 a 5 dniem cyklu.
mój brat jest styczniowym koziorożcem i ojj potrafi być zadziorny i takim żartem walnąć że nie jedna osoba by nie wytrzymała i dała mu w łeb albo się poryczała lubi prowokować i uparty jak osioł,ale kocham go i nie zamieniłabym na nikogo innego bo pomimo ze czasem wkurw .. to jednak potrafimy razem funkcjonować i przymykać oko na nasze wady musieliśmy się jakoś nauczyć razem żyćMój mąż koziorożec też ma takie zdanie jak Ty. a ja Panna ta marudna Panna.
A dlaczego ma znaczenie? Ona chyba nie zmienia sie w zaleznosci od fazy cyklu jak estradiol czy prog. Z ciekawosci pytamNo właśnie ma znaczenie.
Bada się ją pomiędzy 3 a 5 dniem cyklu.
Chyba sie zmienia się ale nieznacznie. Na początku cyklu może minimalnie wyższa.A dlaczego ma znaczenie? Ona chyba nie zmienia sie w zaleznosci od fazy cyklu jak estradiol czy prog. Z ciekawosci pytam
Stąd moje stwierdzenie, że jak miałabyś wysoka prolaktyne normalnie to wyjdzie w każdym dniu cykluChyba sie zmienia się ale nieznacznie. Na początku cyklu może minimalnie wyższa.