reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Generalnie nieprawidłowa gospodarka hormonalna wpływa na wszystkie nasze komórki, a co za tym idzie na jajeczka również. No bo niby glukoza czy insulina nie mają nic wspólnego z jajnikami a jednak mają ogromny wpływ na jakość komórek jajowych. Dlatego warto kompleksowo dbać o hormony

Hmm, a dawno robiłaś ta prolaktyne? Bo jak byl spoko wynik, nie przy górnej granicy to nie ma sensu wydawać kasy :) Może poczekaj co Ci wyjdzie na tej histeroskopii :)
Raz byla przy górnej, ale dawno. Potem byla po sordku.
Mysle tez ze ciężko mi bedzie zachowac higiene badania- samo parkowanie auta bedzie dla mnie stresem :D

Dobra nawyzej posiedze chwile w aucie zeby sie uspokoic. Zrobie juz jak i tak jade na te wszystkie badania 3-5dc.
@Zazuu podpowiedzialabys mi co 3-5 moglabym tu dorzucic?
Lh
Fsh
Estradiol
Prolaktyna
Shgb
DHEAS
testosteron
Androstendion

Tarczyce mialam sprawdzana niedawno wiec nie robie.

Dobra nawyzej posiedze chwile w aucie zeby sie uspokoic. Zrobie juz jak i tak jade na te wszystkie badania 3-5dc.
@Zazuu podpowiedzialabys mi co 3-5 moglabym tu dorzucic?
Lh
Fsh
Estradiol
Prolaktyna
Shgb
DHEAS
testosteron
Androstendion

Tarczyce mialam sprawdzana niedawno wiec nie robie.

Myślę, że wszystko co ważne jest. Chyba, że nie badałas żelaza i ferrytyny to warto i jeśli dawno nie kontrolowałas to b12 i d

reklama
Do góry