reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Zostałam przy okazji cp przebadana dość dobrze w szpitalu. Plamienia mam rozpoczynajace @ są różowe zazwyczaj dzień lub dwa, i srodcyklicznie raz w czas, czyli w czasie okołoowulacyjnym. Myślę że nie będę się nakręcać robiąc dodatkowe badania, bo lekarze nie stwierdzili podczas badan niczego, do czego mozna się doczepic. Moze zbliżam się do 40 tki i stąd wahania hormonalne. Cytologia jest tym waznym badaniem, ktory ma wychwycić wszelkie ślady komorek rakowych, moja jest wzorowa, więc bezsensu się nakręcać. Miałam zbadany poziom hormonów , cytologie i morfologie, moze taki moj urok i taki wiek🤷‍♀️
A robisz zwykła cytologie czy tą cytologie płyną LBC?

Oczywiście nie chcę wyjsc na jakąś ignorantke, doceniam bardzo wasze spostrzeżenia dlatego wiem, ze moge napisać Wam tu co aktualnie zauważam. Ale te badania, ktore mam za sobą mimo, ze są bardzo podstawowe i "biedne"w porównaniu do Waszych doswiadczen, zadnego z lekarzy nie skłoniło, do skierowania mnie na jakies dodatkowe badania. Byc moze dlatego, ze mam juz 3 dzieci i zaszlam dwukrotnie w ciążę z tym, ze pechowo i to wszystko w ciagu 1,5 roku. Nie mam infekcji, bólu, nigdy nie mialam zapalenia pęcherza 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Dojrzewam do decyzji, by sprawdzić moje Amh. Być moze to właśnie zrobię po nowym roku.

U mojej koleżanki przyczyną nieustających plamień był potworniak. Coś obrzydliwego.
U drugiej wodniak jajnika, dlugo ignorowany przez lekarzy, az musieli usunąć cały jajnik z jajowód

Mój były był wodnikiem 8 lat razem 😜 i dzięki Bogu się nie pozabijaliśmy,2 różne temperamenty 😂 ja potrzebująca atencji i miłości i czułości a on obojętny.. w niczym nie mogliśmy się dogadać na codzień ..teraz z raczkiem ten sam vibe i tyle samo miłości sobie dajemy i tyle samo jej potrzebujemy 😂

reklama
Do góry