Wezu
Fanka BB :)
wjeżdzamy tam!Dziewczyny, jest już wątek sierpniowych mam…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wjeżdzamy tam!Dziewczyny, jest już wątek sierpniowych mam…
Ale tak chyba najlepiej, bo najwięcej do badania mają te co już mają dzieci i na zawołanie zaszły czy też wpadłyU mnie w pracy miałam taką taktykę, że odpowiadałam, że nie mam czasu na dziecko, dzieci mnie wkurzają, że chcemy pozwiedzać Europę, itp.
W sumie to mnie cieszyło, jak niektóre dziewczyny aż zapowietrzały się ze złości, jak tak mówiłam. Mnie to śmieszyło, więc specjalnie dokładałam do pieca.
Niedobra ja xD.
No ale po poronieniu ta taktyka poszłaaaa fruu!
Ostatni raz brązowy śluz wystepował u mnie w sierpniu. Z tego co czytam zdarza się i nie powinno to niepokoić, jeśli nie ma innych dolegliwości np bólowych - u mnie brak. Cytologia robiona była w kwietniu- wzorowa. Hormony i morfologia w maju w szpitalu - idealna. Chyba na coś, by się podczas badania natkneli gdyby coś było. Ptzynajmniej tak myślę.
Wykorzystaj męża dziś, i później jak wróciPremom wyznaczył mi z testów pik ale daleko mu do piku z waszych zdjeć. Więc czekam dalej i tak sobie myślę, ze dziś Malż ostatni dzień w domu i na 3 dni wyjezdza, więc znając moje szczęście wiadomo co będzie. Mam sluz płodny i mocno wodnisty do tego brązowy full i sama sobie mówię, ze nic z tego nie będzie, choć łapię się tego ze taki sluz moze być 4 dni w czasie okołoowulacyjnym. I tym samym wiem, ze nic nie wiem.
Z miłą chęciąwjeżdzamy tam!Sierpień to mój urodzinowy miesiąc, mój ulubiony
![]()
Czekam azNo no![]()
29.08A z owulacji 6.12 jaki jest termin?Nigdy się tego nie nauczę
![]()
Dodajesz do tej daty rok, odejmujesz 3 miesiące i dodajesz do tego 7 dni.A z owulacji 6.12 jaki jest termin?Nigdy się tego nie nauczę
![]()