reklama
olka11135
Fanka BB :)
No to wiem.
Tylko ujął mnie tym totalnie.
Tzn. znam jego poglądy- odmienne od większości ludzi w jego wieku.
Myślę, że to nie zależy od wieku. Kaja Godek taka stara nie jest
Ps. Wiecie, że mam nieprzyjemność spotykać ją na placu zabaw
Zazuu
Myślę, że to nie zależy od wieku. Kaja Godek taka stara nie jest
Oooo żałuję, że jak pracowałam na Wilanowie to jej nie spotkałam na placu zabaw zamiast na przykład Natalii Siwiec
eMeczk@
współczuję, ja nie mogę patrzeć nawet na jej facjatęMyślę, że to nie zależy od wieku. Kaja Godek taka stara nie jest
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ze ona się nie boi. Tylko czekać aż ktoś jej kuku zrobiMyślę, że to nie zależy od wieku. Kaja Godek taka stara nie jest
olka11135
Oooo żałuję, że jak pracowałam na Wilanowie to jej nie spotkałam na placu zabaw zamiast na przykład Natalii Siwiec
Bo ona mieszka na Bielanach
Najczęściej ją widuję albo w Galerii Młociny, albo z placu zabaw w podwarszawskich Łomiankach
Brownie1992
Moderator
O tym samym pomyślałamZe ona się nie boi. Tylko czekać aż ktoś jej kuku zrobi
Zazuu
Bo ona mieszka na Bielanach
Najczęściej ją widuję albo w Galerii Młociny, albo z placu zabaw w podwarszawskich Łomiankach
Ale na Wilanowie spotykałam taką ilość nic nieznaczących dla mnie ludzi, że chętnie zamiast ich wszystkich spotkałabym ją
Madame JS
A ja Wam napiszę historię a propos starszych ludzi.
Mój ołpa dzisiaj narzekał na swoje dziadkowe problemy. Ja mu tylko rzuciłam, że co on wie o problemach.
Zainteresował się i zaskoczony stwierdził: „A jakie Ty możesz mieć problemy?”.
No i mu rzuciłam hasłem BEZPŁODNOŚĆ.
I tu odpowiedź mojego ołpy, lat 81:
„No ale czym Ty się przejmujesz? Teraz są takie technologie. Przecież wiesz o naszej sąsiadce. A to co mówi ten jednojajowy kartofel (to o Kaczorze), to się tym nie przejmuj. Zbadajcie się i Was wspieram. Będzie dobrze.”
Tak. To powiedziała osoba starsza, a sąsiadka, o której wspomniał, podeszła do ivf z sukcesem.
"Jednojajowy kartofel" mnie ujął ;-)
A co do opowieści starszych osób - ja mam ostatnio prawo do ciągłych historii ze strony mojej teściowej... że córka jej znajomej tez podchodziła do IVF. Ale TEŻ JEJ SIĘ NIE UDAŁO, JAK NAM. Więc teściowa dooobrze zna temat, ooo tak. I że jakie to straszne dla tej córki koleżanki było. I że tyle lat. I w końcu dwójka dzieci jednak. Aaaale oni byli młodsi... no nie to co my...
reklama
Calineczka92
Ja co jakiś czas badałam crp, bo już powinno jako stan zapalny się pojawiać. Jak rozmawiałam z lekarzami mamy to mówili, że nie wiadomo czy może być genetycznie. Tak naprawdę mama jako jedyna miała i zaczęło się koło 40ki i jak wtedy poszła do lekarza to powiedział że to taki wiek, drugi reumatolog ja prawie wykończył, a potem wreszcie trafiliśmy w dobre ręce, ale choroba już bardzo się rozwinęła niestety . Najgorzej, że młode osoby też niektóre miały tak poziom, że aż byłam chora po wizytach z mamą patrząc na to.Zastanawiam się czy nie zrobić badań krwi pod tym kątem, czy ja to też mam.
Jeszcze jedno jakieś badanie robiłam, ale nie pamiętam jak się zwało już.