Cudo.Ledwo pamiętałam wziąć Aromek, więc nie jest dobrze, ale zmęczona żona...
Zdjęcie sprzed godziny, Winter has come
Zobacz załącznik 1465570
Takie maluszki topią moje serce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo.Ledwo pamiętałam wziąć Aromek, więc nie jest dobrze, ale zmęczona żona...
Zdjęcie sprzed godziny, Winter has come
Zobacz załącznik 1465570
Tak, ale podbrzusze boli, plamienie jest, więc nie ma co się łudzićAle to masz dopiero 8dpo tak??
Wiem co czujesz bo mój kot z tyle waży i kocha się kłaść na mnie , ale na szczęście wypracowaliśmy już w miarę ten tematJestem P-O-Ł-A-M-A-N-A.
Stary się do mnie przytulił, a nasze psie dziecko stwierdziło, że w takiej konfiguracji jesteśmy zayebistym materacem.
Położył się na nas. On niby z tych małych, ale 8 kg waży.
Wiecie, bo on normalnie śpi z innym człowiekiem, ale ten inny człowiek aktualnie buja się na wyjeździe.
Wiesz, że podobne objawy mogą występować w ciąży?Tak, ale podbrzusze boli, plamienie jest, więc nie ma co się łudzić
Chyba trochę za wcześnie by przekreślać cykl. Ile trwa Twoja faza lutealna?Tak, ale podbrzusze boli, plamienie jest, więc nie ma co się łudzić
też zaczęło mi się plamienie w 8dpo a później 2 dni krwawienia, pol dnia nic i teraz znowu jakby trochę. Niesamowicie humorzasty ten okresTak, ale podbrzusze boli, plamienie jest, więc nie ma co się łudzić
Sprawdzałaś kiedykolwiek progesteron 7-8 dpo?też zaczęło mi się plamienie w 8dpo a później 2 dni krwawienia, pol dnia nic i teraz znowu jakby trochę. Niesamowicie humorzasty ten okres
nigdy nie sprawdzałam ale teraz pierwszy raz mi się tak zdarzyło więc pewnie przy następnym cyklu sprawdzęSprawdzałaś kiedykolwiek progesteron 7-8 dpo?
Takie plamienia mogą występować w niedomodze lutealnej.