reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja tez, był czas, ze kolekcjonowałam yankee candle ale odkąd zaczęli wypuszczać buble bez zapachu to zostawiłam sobie tylko unikaty, od tamtej pory pory tylko goose creek, kringle i village candle ;) u mnie swiece płoną cały rok, stary to już nawet się nie odzywa jak przychodzi paczka, pyta tylko czy to znów unikat do oglądania czy tym razem coś do palenia tak dla odmiany 😆
Polecam świeczki dw home . Zazwyczaj są w tk maxx zapachy świetne - cenowo spoko no i mega dają czadu jak się odpali ❤️

reklama
mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
Błondziorno! Jestem, jak Twój Stary za kołkiem, tylko nawet gorsza xD.
Nawet ja nie wiedziałam, że potrafię tak siarczyste wiązanki puszczać.

Piesio zabrał mi w nocy kołdrę i mam teraz katar😂.

Uff, kamień z serca🙂. W sumie chyba dobrze, że masz tyle zajęć, zawsze ro kaska i głowa zajęta czym innym.
Daj zdjęcie Twojego psiego dziecka😍.
Ledwo pamiętałam wziąć Aromek, więc nie jest dobrze, ale zmęczona żona...😅

Zdjęcie sprzed godziny, Winter has come :D

IMG-20221119-WA0005.jpg

Dziewczyny aktualizacja dalej plamie, temperatura spadla, zrobiłam obiecany test biały tak jak myślałam, także czekam az się rozkręci 🩸 na całego i idę zrobić badanie hormonów.
Nie pamiętam która mówiła, że tak szybko spadł progesteron badałas coś pod tym względem? Bo się zastanawiam czy coś nie powinnam sprawdzić w takim razie.
Także nowe cykl nowe możliwości, dziś zamawiam testy i witaminy mężowi i działamy a po nowym roku, pójdzie mąż już na spokojnie nasienie zbadać i będziemy działać, teraz i tak mam ciężki okres więc czekamy spokojnie do nowego roku😁.
A dziś dobre jedzenie i drink z przyjaciółka za i tak wrócona owulację, więc trzeba się cieszyć małymi rzeczami 😁.
Screenshot_20221119_084625_org.iggymedia.periodtracker_edit_256933794523815.jpg

Załączniki

• Screenshot_20221119_084625_org.iggymedia.periodtracker_edit_256933794523815.jpg
    Screenshot_20221119_084625_org.iggymedia.periodtracker_edit_256933794523815.jpg
    122,7 KB · Wyświetleń: 25
Dziewczyny aktualizacja dalej plamie, temperatura spadla, zrobiłam obiecany test biały tak jak myślałam, także czekam az się rozkręci 🩸 na całego i idę zrobić badanie hormonów.
Nie pamiętam która mówiła, że tak szybko spadł progesteron badałas coś pod tym względem? Bo się zastanawiam czy coś nie powinnam sprawdzić w takim razie.
Także nowe cykl nowe możliwości, dziś zamawiam testy i witaminy mężowi i działamy a po nowym roku, pójdzie mąż już na spokojnie nasienie zbadać i będziemy działać, teraz i tak mam ciężki okres więc czekamy spokojnie do nowego roku😁.
A dziś dobre jedzenie i drink z przyjaciółka za i tak wrócona owulację, więc trzeba się cieszyć małymi rzeczami 😁. Zobacz załącznik 1465578
Ale to masz dopiero 8dpo tak??

ja się tak identycznie czuje, ale przy zmianie pogody. Tomograf głowy miałam robiony, lekarz zdiagnozował migrenę :) pomaga tylko solpadeine rozpuszczalne 2 tabletki ale wzięte od razu kiedy czuje że zaczyna bolec, jak poczekam „by samo przeszło” to już nie pomogą później żadne leki tylko kroplówka w szpitalu pomoże… najbardziej sie boje jak zajdę w ciąże bo nie powinno sie tych leków brac, a zwykły paracetamol nie pomoże :/

Lek jest dostępny bez recepty, ale możesz kupić max jedna paczkę bo jest to lek „uzależniający”
Ps. W tabletkach u mnie sie nie sprawdziły, tylko rozpuszczalne pomagają ;)
jak masz zdiagnozowana migrene, to nie bierzesz tryptanów? Jak nie próbowałaś, to idź w tryptany, zupełnie inna jakość życia! Na solpadeinie przy migrenie nie uciągniesz.

Jeżeli chodzi o migrene w ciąży, to duża ilość kobiet z migrenami w ciąży ich w ogóle nie odczuwa. Niektórzy neurolodzy podobno nawet podejmują się prowadzenia ciąży na tryptanach, ale ja byłam już u trzech i żaden się nie chce zgodzić. Jak zajdę będę szukać dalen

reklama
A dziś dobre jedzenie i drink z przyjaciółka za i tak wrócona owulację, więc trzeba się cieszyć małymi rzeczami 😁. Zobacz załącznik 1465578
zgadza się, masz co świętować, powrót owulacji to wielki sukces ;) baw się dzisiaj dobrze!

Do góry