reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
@Madame JS , a każda kobieta musi poddać się stymulacji?

Ja totalnie zielona w temacie, jakoś odkładam to w mojej głowie.
Do punkcji to raczej niezbędne, dla efektu ;-) Ale u nas w ogóle są ustandaryzowane procedury, więc zazwyczaj bez względu na przypadek jest podobny schemat, przy inseminacji czy przy in vitro.

powodzenia w postanowieniu,ja tak samo powiedziałam sobie w tym cyklu ze nie zrobię testu prędzej niż 1 dzień przed okresem,spróbuje trzymać się tego ale ciężko będzie,tym bardziej ze 15 testów zamówiłam,także powodzenia dla mnie..😂
A ja będzie pik czy nie. Będzie Malż w dniu owulacji czy nie. Test zrobię 6.12 tak mi się ta data podoba że hej. Testów ze wszystkich cykli mam najmniej i potem 2 lub 3 dni do @ więc spoko loko luz bonanza.
Ja mam 38 lat🤪 ponad 2 lata starań a tylko poronienie i cp i 3 dzieci na pokladzie, ostatnie sprzed 6 lat
Dzień dobry,

Ja jestem gotowa i też zamierzam oglądać;)

Mam ból w prawym boku, śluz płodny a test dalej chyba nie jest pozytywny wciąż??A ja staregxo męczę na próżno...

@Ihavehope jestem migrenowcem i potwierdzam w ciąży ani razu w żadnej z dwóch.

@Zazuu wirtualny uścisk serdeczności dla ciebie. Może rzeczywiście te staraczki 2023 czas zacząć już a nie w grudniu
U mnie tez powoli idzie do piku. Szkoda ze Malż 21.11 wyjezdza na 4 dni.😑

Załączniki

• 20221119_094608.jpg
    20221119_094608.jpg
    775,9 KB · Wyświetleń: 38
Hej dziewczyny... Lekarz do nas zadzwonił i powiedział, że naturalnie nic z tego nie będzie 😢 Plemników jest mało i są mało ruchliwe (dokładne wyniki przyjdą pocztą). Ale można wybrać kilka plemników do in vitro... Także w sumie to zła wiadomość i dobra, bo myśleliśmy, że musimy skorzystać z jego zamrożonego nasienia sprzed chemii.
Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia z in vitro? Albo może poleciacie jakąś książkę albo artykuły?
Jakoś tak wcześniej nie chciałam tej tematyki drążyć... ale skoro to nasza jedyna szansa. Ech... trochę się czuję już tym wszystkim przytłoczona, a nawet się jeszcze nie zaczęło...
Na YouTube obejrzyj sobie na początek te trzy filmy:

reklama
Dziewczyny obsypało mnie pryszcza mi jakbym dojrzewała 😂😂😂 bosze niech przychodzi okres, bo dość że jem jak szalona, to jeszcze cała obsypana 😂😂, ale plus taki, że może tam się coś reguluje hahah 😂.
Ale dziś Sobota wieczorem 🍹, wypije za pozostałe testujace na ten miesiąc, żeby były już same ⏸️❤️

Do góry