reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Do punkcji to raczej niezbędne, dla efektu ;-) Ale u nas w ogóle są ustandaryzowane procedury, więc zazwyczaj bez względu na przypadek jest podobny schemat, przy inseminacji czy przy in vitro.@Madame JS , a każda kobieta musi poddać się stymulacji?
Ja totalnie zielona w temacie, jakoś odkładam to w mojej głowie.
królowa_kresek😉🙃
A ja będzie pik czy nie. Będzie Malż w dniu owulacji czy nie. Test zrobię 6.12 tak mi się ta data podoba że hej. Testów ze wszystkich cykli mam najmniej i potem 2 lub 3 dni do @ więc spoko loko luz bonanza.powodzenia w postanowieniu,ja tak samo powiedziałam sobie w tym cyklu ze nie zrobię testu prędzej niż 1 dzień przed okresem,spróbuje trzymać się tego ale ciężko będzie,tym bardziej ze 15 testów zamówiłam,także powodzenia dla mnie..
Ja mam 38 lat ponad 2 lata starań a tylko poronienie i cp i 3 dzieci na pokladzie, ostatnie sprzed 6 lat31 się liczy?
U mnie tez powoli idzie do piku. Szkoda ze Malż 21.11 wyjezdza na 4 dni.Dzień dobry,
Ja jestem gotowa i też zamierzam oglądać
Mam ból w prawym boku, śluz płodny a test dalej chyba nie jest pozytywny wciąż??A ja staregxo męczę na próżno...
@Ihavehope jestem migrenowcem i potwierdzam w ciąży ani razu w żadnej z dwóch.
@Zazuu wirtualny uścisk serdeczności dla ciebie. Może rzeczywiście te staraczki 2023 czas zacząć już a nie w grudniu
Załączniki
lady_in_blue
Na YouTube obejrzyj sobie na początek te trzy filmy:Hej dziewczyny... Lekarz do nas zadzwonił i powiedział, że naturalnie nic z tego nie będzie Plemników jest mało i są mało ruchliwe (dokładne wyniki przyjdą pocztą). Ale można wybrać kilka plemników do in vitro... Także w sumie to zła wiadomość i dobra, bo myśleliśmy, że musimy skorzystać z jego zamrożonego nasienia sprzed chemii.
Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia z in vitro? Albo może poleciacie jakąś książkę albo artykuły?
Jakoś tak wcześniej nie chciałam tej tematyki drążyć... ale skoro to nasza jedyna szansa. Ech... trochę się czuję już tym wszystkim przytłoczona, a nawet się jeszcze nie zaczęło...
królowa_kresek😉🙃
lady_in_blue
O jeszcze o badaniu prolaktyny macie:
Skoro już szaleje z linkami
MICHAŁ KOT on Instagram
1,134 likes, 29 comments - michal.kot on November 19, 2022
www.instagram.com
lady_in_blue
Nie jest ale w ogóle te paski są strasznie słabo wybarwione.Dziewczyny a ten pasek z 18.11 to, co on taki, chyba takiego nie miałam, ale to nie jest pik ?
Brownie1992
Moderator
Coś dla mnieO jeszcze o badaniu prolaktyny macie:
MICHAŁ KOT on Instagram
1,134 likes, 29 comments - michal.kot on November 19, 2022www.instagram.com
Uff, melduję, że sygnatura i opis wykonane.
reklama
Calineczka92
Dziewczyny obsypało mnie pryszcza mi jakbym dojrzewała bosze niech przychodzi okres, bo dość że jem jak szalona, to jeszcze cała obsypana , ale plus taki, że może tam się coś reguluje hahah .
Ale dziś Sobota wieczorem , wypije za pozostałe testujace na ten miesiąc, żeby były już same
Ale dziś Sobota wieczorem , wypije za pozostałe testujace na ten miesiąc, żeby były już same