Madame JS
Fanka BB :)
To może wysyłać Wam updejty regularnie?Ja nie widzę, a na telefonie z przeglądarki korzystam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może wysyłać Wam updejty regularnie?Ja nie widzę, a na telefonie z przeglądarki korzystam.
palenie szkodzi zdrowiu
OczywiścieTo może wysyłać Wam updejty regularnie?
Ja mam apke, ale no ni huhu, używam przeglądarki w telefonie cały czasOczywiście
Ps. 2 razy apke instalowałam, ale jakoś się tam przyzwyczaić nie umie . Jutro zrobię 3 podejście
Myślałam, że tylko ja jestem innaJa mam apke, ale no ni huhu, używam przeglądarki w telefonie cały czas
„Co Cię nie zabije to Cię wzmocni”, ale to chu^ja prawda, wiec przetrwam do czasu, aż minie i się odmieni. Innego wyjscia nie znam.kamień spadł mi z serca.. bo powiem Wam w sekrecie, że nie umiem śpiewać i ogólnie beztalencie ze mnie… już się bałam, że się nie zakwalifikuje.
A co do filmów to obecnie mogę tylko oglądać chamskie stand-upy. Dotykam stopami psychicznego dna i boje się, że smutny film by spowodował, że zaczęłabym się zapadać w tym bagnie. Ostatnio nic nie wychodzi i nie chodzi tylko o starania. Ogólnie ten listopad jest najgorszym miesiącem w moim życiu.. boje się powiedzieć „że gorzej być nie może”… a nóż się jeszcze pogorszy.. chyba nie jestem na to gotowa.
Staram się żartować i przetrwać.