Madame JS
Fanka BB :)
No właśnie takie ustne jakoś nigdy mnie nie pociągnęło... Coś tam popalałam na studiach, ale żadnych nałogowych tendencji...Cóż poradzićpalenie szkodzi zdrowiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie takie ustne jakoś nigdy mnie nie pociągnęło... Coś tam popalałam na studiach, ale żadnych nałogowych tendencji...Cóż poradzićpalenie szkodzi zdrowiu
Ja nie widzę, a na telefonie z przeglądarki korzystam.Nie wszyscy mają... u mnie też nie widzisz?
U Ciebie też nie.Nie wszyscy mają... u mnie też nie widzisz?
a odwróciłaś w poziomie?Na telefonie.
Komputera używam jedynie do lekcji włoskiego.
ale teraz palisz biernie, a to jest jeszcze gorszeNo właśnie takie ustne jakoś nigdy mnie nie pociągnęło... Coś tam popalałam na studiach, ale żadnych nałogowych tendencji...Cóż poradzić
Zezwalasz w telefonie obracanie ekranu w zależności od tego, jak trzymasz telefon, a potem jak przeglądasz forum przez przeglądarkę to trzymasz telefon poziomojak to zrobić?
chciałabym takiego złotego trzeba.. postawiłabym go sobie na półce w salonie.. każdy by pytał „co to”
Wybaczcie, pochłonęła mnie praca (sypnęło się zleceń, a jako freelancer nie odmawiam) i owczarek. Rośnie małe ***** jak na drożdżach i codziennie mnie czymś zaskakuje, szczególnie w kwestii znajdowania rzeczy do zżarcia...Halo, halo @Doktur_M , żyjesz?
Jak się masz?
Ej, jest .a odwróciłaś w poziomie?
To może wysyłać Wam updejty regularnie?U Ciebie też nie.
U żadnej z Was.