reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
O matko nie było mnie na forum 4h i zrobiło się tyle stron do nadrobienia, ze nie chce myśleć co by było gdybym była nieobecna cały dzień 😂💕. Co do dyskusji, która się wywiązała ja staram się krótko bo od 4 miesięcy, ale zanim zaczęłam się udzielać to najpierw przeczytałam chyba wszystkie możliwe wątki. W pełni rozumiem staraczki, które już dłużej tutaj sa, ze wpaść tylko po to żeby pochwalić się beta nie jest ok i wiecie chyba każdy kto choć trochę poczyta tych postów zrozumie, ze to nie jest na miejscu. To jest trochę jak takie niepisane zasady tego forum i jeśli oczekujesz tego, ze ktoś o Ciebie zadba, to tez dbaj o innych. Ja jestem wdzięczna po stokroć za to forum. Gdyby nie wy to wtedy w sierpniu myślałabym, ze jestem w zdrowej ciąży po pozytywnym teście i bym spanikowała przy okresie, tak szybko zrobiłam wszystkie badania i w tym samym miesiącu rozpoczęłam leczenie tarczycy. Tylko pomimo tego, ze nie jestem tu długo, staram się na ile mogę i potrafię rozmawiać i brac udział w dyskusjach, a jeśli coś wiem (choć nadal mało) to coś doradzić. Rozpisałam się 😂 sory xd i @Lady With Cats za pomoc przy tych moich chorych wynikach w sierpniu będę zawsze dozgonnie wdzięczna ❤️🫶🏻

reklama
Do góry