Zazuu
Fanka BB :)
A chciałam Cię postalkować
Zobacz załącznik 1465450
Nie wiem, ale mogłabym już znaleźć bo może to to szukanie mnie tak wnerwia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chciałam Cię postalkować
Zobacz załącznik 1465450
no właśnie a ja korzystam głównie z aplikacji bo jest mi z nią łatwiej :/ale w aplikacji nie widać
A to ja nie mam aplikacjiale w aplikacji nie widać
Chyba trzeba zmienić orientację.....Część z nas ma to w stopce ale na telefonie tego nie widać
To może złotego trzona?dostajesz złotego grzyba
w mam talent takiego grzyba mocno naciskają dłonią, to Naszego złotego trzona trzeba potrzeć?To może złotego trzona?
kamień spadł mi z serca.. bo powiem Wam w sekrecie, że nie umiem śpiewać i ogólnie beztalencie ze mnie… już się bałam, że się nie zakwalifikuje.Zostałaś zakwalifikowana.
Kochana tule , bo dzięki Tobie dużo się nauczyłam i pewnie jeszcze wiele od Was się nauczę i trzymam za Was kciuki bo jetsem pełna podziwu Waszej wytrwałości .Z tym, że te nowe też potrzebują pomoc i ja to naprawdę kumam. Zawsze staram się dać z siebie 100%.
No ale jeśli moja pomoc ma polegać na odczytaniu komuś wyniku bety, a nic o tym kims nie wiem to czasem po prostu mi się ulewa i dziś taki kryzysowy dzień. Z jednej strony rozmawiam z dziewczynami po nieudanych transferach, z tymi które nawet ze zdobyciem zarodkiow do in vitro nis mają lekko, z dziewczynami z cp, które potrzebują wsparcia. Jestem kiedy dostaje w nocy smsa, że czyjaś znajoma jest w szpitalu i trzeba odpowiedzieć na pytania i z drugiej boom beta w pysk kiedy ledwie się człowiek wygrzebie z całego tego staraniowego goowna w którym są ludzie, którzy tak cholernie czekają chociaż na pół cienia na teście.
I jak mówię nie chodzi mi o dziewczyny, które znam bo chyba każda z nich zauważyła, że zawsze staram się je wesprzeć, odpowiedzieć i pomóc
Myślę, że to dobry kierunekw mam talent takiego grzyba mocno naciskają dłonią, to Naszego złotego trzona trzeba potrzeć?
jak to zrobić?Chyba trzeba zmienić orientację.....
Na poziomą
chciałabym takiego złotego trzeba.. postawiłabym go sobie na półce w salonie.. każdy by pytał „co to”To może złotego trzona?