reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Zostałaś zakwalifikowana.
kamień spadł mi z serca.. bo powiem Wam w sekrecie, że nie umiem śpiewać i ogólnie beztalencie ze mnie… już się bałam, że się nie zakwalifikuje.

A co do filmów to obecnie mogę tylko oglądać chamskie stand-upy. Dotykam stopami psychicznego dna i boje się, że smutny film by spowodował, że zaczęłabym się zapadać w tym bagnie. Ostatnio nic nie wychodzi i nie chodzi tylko o starania. Ogólnie ten listopad jest najgorszym miesiącem w moim życiu.. boje się powiedzieć „że gorzej być nie może”… a nóż się jeszcze pogorszy.. chyba nie jestem na to gotowa.

Staram się żartować i przetrwać.

Z tym, że te nowe też potrzebują pomoc i ja to naprawdę kumam. Zawsze staram się dać z siebie 100%.
No ale jeśli moja pomoc ma polegać na odczytaniu komuś wyniku bety, a nic o tym kims nie wiem to czasem po prostu mi się ulewa i dziś taki kryzysowy dzień. Z jednej strony rozmawiam z dziewczynami po nieudanych transferach, z tymi które nawet ze zdobyciem zarodkiow do in vitro nis mają lekko, z dziewczynami z cp, które potrzebują wsparcia. Jestem kiedy dostaje w nocy smsa, że czyjaś znajoma jest w szpitalu i trzeba odpowiedzieć na pytania i z drugiej boom beta w pysk kiedy ledwie się człowiek wygrzebie z całego tego staraniowego goowna w którym są ludzie, którzy tak cholernie czekają chociaż na pół cienia na teście.
I jak mówię nie chodzi mi o dziewczyny, które znam bo chyba każda z nich zauważyła, że zawsze staram się je wesprzeć, odpowiedzieć i pomóc
Kochana tule 🤗, bo dzięki Tobie dużo się nauczyłam ❤️ i pewnie jeszcze wiele od Was się nauczę ❤️ i trzymam za Was kciuki ✊✊ bo jetsem pełna podziwu Waszej wytrwałości ❤️.

reklama
Do góry