reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

no, ale przecież dołączając do staraczek żadna z nich nie wie, czy będzie tu na chwile, czy jednak będzie się diagnozowała i spędzi tu lata… Ja tak przyszłam, na samym początku starań i nigdy bym nie pomyślała, że tak mnie te starania przeczołgają, a mam na stanie dwójkę dzieci, jedno z wpadki, a drugie bez problemu, pomimo kp
Ale Ty jak przyszłaś to pisałaś a nie się przywitałaś i czekałaś na pozytywny test ciążowy aby go nam pokazać. 🙂

reklama
Z tym, że te nowe też potrzebują pomoc i ja to naprawdę kumam. Zawsze staram się dać z siebie 100%.
No ale jeśli moja pomoc ma polegać na odczytaniu komuś wyniku bety, a nic o tym kims nie wiem to czasem po prostu mi się ulewa i dziś taki kryzysowy dzień. Z jednej strony rozmawiam z dziewczynami po nieudanych transferach, z tymi które nawet ze zdobyciem zarodkiow do in vitro nis mają lekko, z dziewczynami z cp, które potrzebują wsparcia. Jestem kiedy dostaje w nocy smsa, że czyjaś znajoma jest w szpitalu i trzeba odpowiedzieć na pytania i z drugiej boom beta w pysk kiedy ledwie się człowiek wygrzebie z całego tego staraniowego goowna w którym są ludzie, którzy tak cholernie czekają chociaż na pół cienia na teście.
I jak mówię nie chodzi mi o dziewczyny, które znam bo chyba każda z nich zauważyła, że zawsze staram się je wesprzeć, odpowiedzieć i pomóc
dałam "kocham to", bo popieram i zgadzam się całym sercem, że na Ciebie zawsze można liczyć i Twoja pomoc i wiedza jest nieoceniona. I masz w sobie mnóstwo empatii, wiedzy i zawsze pomagasz jak możesz. Jak czegoś nie wiem, to zawsze mam pewność, że Ty to wiesz ❤

Pamiętam laskę, która rozdziewiczyła się kiełbasą nabitą na ołówek (a może to była kaszanka 🤔) i ten wyrób garmażeryjny utkwił jej w pochwie xD.

O to chodziło @LaLaLaKoala ?
animation flying GIF by Kajetan Obarski

reklama
Do góry