reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No tak ale starając się cykl, dwa czy cztery to jedyne co się zazwyczaj bada to podstawowe hormony a to można przeczytać wszędzie. A właśnie jak ktoś przychodzi "obcy" na forum (pisze tu o staraczkach, nie kreskach bo na kreskach chodzi o kreski), wita się, mówi, że to aż 2 cykl starań i nie zamierza nic badać i tyle z rozmowy a po tygodniu pyta o interpretację testu czy bety to nie wiem po co wchodzić na staraczki i dobijać osoby które się starają długo a w poprzednich staraczkach często tak bywało. Dlatego piszę, że chciałabym wątek gdzie są typowe staraczki czyli takie które się badają, leczą, wymieniają doświadczeniami a nie dziewczyny które wrzucą pozytyw po tym jak się przedstawią.
no, ale przecież dołączając do staraczek żadna z nich nie wie, czy będzie tu na chwile, czy jednak będzie się diagnozowała i spędzi tu lata… Ja tak przyszłam, na samym początku starań i nigdy bym nie pomyślała, że tak mnie te starania przeczołgają, a mam na stanie dwójkę dzieci, jedno z wpadki, a drugie bez problemu, pomimo kp

reklama
Ja to bym wogóle chciała żeby istniał wątek staraczek weteranek, z pomocą medyczną czy coś. Tzn kobiet które mają jakiekolwiek problemy z zajściem a nie starają się cykl, dwa czy cztery. Albo nie mogą zajść po poronieniu. Bo nawet na takich zwykłych staraczkach często przychodzą zdrowe dziewczyny, pierwszy cykl starań, po tygodniu wstawiają 2 kreski a ja mam doła, że wszyscy zachodzą bez problemu tylko nie ja, zdecydowanie bardziej cieszą mnie ciąże kobiet które mają jakieś problemy i im sie udało dlatego wchodzę tu tylko jak mam na tyle siły żeby przeczytać, że kolejna zdrowa dziewczyna zaszła w ciążę a z tych z problemami znowu żadna... oczywiście bez urazy dla nowych staraczek, z kresek nie wyganiam bo od tego są aby wstawiać pozytywy. Poprostu napisałam jak ja to odczuwam.
@Zazuu wszystkie znaki na niebie wskazują że musisz otworzyć teleporade.. będziesz grube miliony zarabiać i zarobisz wtedy na sprzęt do usg i wtedy gabinet itp 😄 ja mogę robić w recepcji!! 😄

reklama
Do góry