Owulacja
Fanka BB :)
SzanujęNie pije
Zrobiłam se pojebane postanowienie i czeka mnie do lipca ta męka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzanujęNie pije
Zrobiłam se pojebane postanowienie i czeka mnie do lipca ta męka
a może po prostu załóżmy już sobie staraczki kto nam zabroni te dwa tygodnie faktycznie robią aż taką różnice?Fakt.
Dlatego przeprosiłam.
Ja po prostu zaloguje się ponownie w grudniu, może już mi przejdzie starniowa depresja
No to jeszcze stosunkowo (hehe) łatwo pisać o radości ze starań i częstym seksieja 3 miesiące
Ej paróweczko no co Ty
Dopiero co robiliśmy synchronizację macic z @olka11135 a Ty chcesz się wyłamać?
Jestem za.a może po prostu załóżmy już sobie staraczki kto nam zabroni te dwa tygodnie faktycznie robią aż taką różnice?
Co to za kółka?Jestem za.
Co to za kółka?
Tak wychodzą na forum dłonie, które się witają, pieczętują umowę .Co to za kółka?
haha ale ja się nie mądrze tylko mówię żeby się nie martwić i choć oczywiście badania dobrze mieć to skupić się jednak na tym by to jednak był owoc przyjemnej pracyNo to jeszcze stosunkowo (hehe) łatwo pisać o radości ze starań i częstym seksie