reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
U mnie okres brak , dzisiaj 35 DC , brzuch raz podbolewa raz nie , mam wrażenie co chwilę jakbym go dostała ... Ile jeszcze to potrwa 🤦 niby nadzieja jest ,ale jakoś się nie łudzę chciałabym już zacząć nowy cykl i umówić się na drożność a nie czekać

Ja oczywiście już znów za dużo myślę i nie wiem czemu nie miałam skoku temperatury w tym cyklu. Dalej płasko 😢
a powiedz mi bo ja się w tym wszystkim gubię czasem , jesteś po owu tak ? Masz potwierdzone przez lekarza że była ? Postaraj się może nie denerwować tak , wiem że jest ciężko sama nie raz łapę się na tym że tylko myślę , rozkminiam i zastanawiam się co robić , niestety to nie pomaga . Dajmy trochę tym naszym głowa odpocząć 😔 przytulam mocno ,trzymam kciuki żeby było dobrze 🤞

reklama
Do góry