Mama23?????
Fanka BB :)
Cześć, mam pytanie . Czy z tej grupy dziewczyny będą tworzyć grupę sierpniowych mam ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo byśmy chciały. Sierpniowe, wrześniowe, którekolwiekCześć, mam pytanie . Czy z tej grupy dziewczyny będą tworzyć grupę sierpniowych mam ?
Rozumiem o co chodzi . Trzymam za was wszystkie kciuki . Oby to były udane miesiąceBardzo byśmy chciały. Sierpniowe, wrześniowe, którekolwiek
myśle że każda z nas by chciała założyć myślę że chodzi o to że na lipcowych było powiedziane że jak my założymy sierpniowy wątek to wy przejdziecie na prywatny ?Cześć, mam pytanie . Czy z tej grupy dziewczyny będą tworzyć grupę sierpniowych mam ?
a powiedz mi bo ja się w tym wszystkim gubię czasem , jesteś po owu tak ? Masz potwierdzone przez lekarza że była ? Postaraj się może nie denerwować tak , wiem że jest ciężko sama nie raz łapę się na tym że tylko myślę , rozkminiam i zastanawiam się co robić , niestety to nie pomaga . Dajmy trochę tym naszym głowa odpocząć przytulam mocno ,trzymam kciuki żeby było dobrzeJa oczywiście już znów za dużo myślę i nie wiem czemu nie miałam skoku temperatury w tym cyklu. Dalej płasko
Jeśli tak to już możecie uciekać na prywatny wątek- już wjeżdżają terminy sierpniowych dzieciakówmyśle że każda z nas by chciała założyć myślę że chodzi o to że na lipcowych było powiedziane że jak my założymy sierpniowy wątek to wy przejdziecie na prywatny ?
Niby w poniedziałek potwierdzone owu, ale ciałka żółtego jeszcze nie było. Lekarz widział płyn tylko. W poprzednich cyklach po owu miałam zawsze ładny skok 0.2-0.3, a w tym nic.a powiedz mi bo ja się w tym wszystkim gubię czasem , jesteś po owu tak ? Masz potwierdzone przez lekarza że była ? Postaraj się może nie denerwować tak , wiem że jest ciężko sama nie raz łapę się na tym że tylko myślę , rozkminiam i zastanawiam się co robić , niestety to nie pomaga . Dajmy trochę tym naszym głowa odpocząć przytulam mocno ,trzymam kciuki żeby było dobrze
Mi wychodzi wstępnie termin na 5 sierpnia więc ja tam do nich nie należę wiec czekam właśnie na kolejną grupę .myśle że każda z nas by chciała założyć myślę że chodzi o to że na lipcowych było powiedziane że jak my założymy sierpniowy wątek to wy przejdziecie na prywatny ?