Calineczka92
Fanka BB :)
Kortyzol, tylko też coś czytałam w ulotce o ewentualnym poronieniu, dokładnie nie pamiętama nie na kortyzol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kortyzol, tylko też coś czytałam w ulotce o ewentualnym poronieniu, dokładnie nie pamiętama nie na kortyzol?
A mi jest szkoda tych chłopaków, że ktoś dla hajsu robi z nich pośmiewisko na całą PolskęO bobie przypomniało mi się. Odkąd jest ten program powtarzam, ze powinien być zakazany, bo uwłacza gatunkowi ludzkiemu![]()
dlatego pakiety medyczne z roboty to zbawieniedlatego ja lecze się tylko prywatnie, co wiecej jestem z małego miasta więc do lekarzy muszę dojeżdżać co najmniej 35km w jedną stronę. w moim mieście ginekolodzy nie mają nawet USG..
Mam podobne uczucia, ale tez właśnie, ze to jest uwłaczające. Zastanawiam się, dlaczego ktoś chce pokazywać ludzi w takim świetle.. żal mi tych ludzi tez, zostali wykorzystani dla paru groszyA mi jest szkoda tych chłopaków, że ktoś dla hajsu robi z nich pośmiewisko na całą Polskę
najlepiej dwa na raz, bo medicover (przynajmniej w moim miescie) ssie.dlatego pakiety medyczne z roboty to zbawienie
Mnie wychodzily pozytywne aż do 13 dnia po ovicoś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Wszystko dla pieniędzyMam podobne uczucia, ale tez właśnie, ze to jest uwłaczające. Zastanawiam się, dlaczego ktoś chce pokazywać ludzi w takim świetle.. żal mi tych ludzi tez, zostali wykorzystani dla paru groszy
a czemu ssie?najlepiej dwa na raz, bo medicover (przynajmniej w moim miescie) ssie.
mam dodatkowe ubezpieczenie w pracy ale niestety zadnych pakietów. kiedys miałam pzu ale to było jak jeszcze robiłam w budzetówce, u prywaciarza tego nie mam.dlatego pakiety medyczne z roboty to zbawienie
u mnie jest bardzo mało dostępnych wizyt u lekarzy, nie ma terminów w ogóle albo są np. za miesiąc. Na spirometrię próbuję się od 3 miesięcy umówić. Nie chcą już wystawiać zleceń na zewnątrz. Wróciłam do medicover po ponad 3 latach i no nie poznaje. 3 lata temu terminy wizyt od ręki, jak nie bylo w ciągu tygodnia, to można się było umówić "na zewnatrz" w ramach pakietu. Było zupełnie inaczej, więc jak mąż zmienił prace na taką, że ma medicover, to od razu mnie dopisaliśmy i to co się stało z medicover przez te trzy lata to jest dramat.a czemu ssie?