reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ja bym dziś i jutro 🤷‍♀️, ale to decyzja Twoja 😁. Partner /mąż ma problem z nasienie, jeśli nie to spokojnie codziennie 😁
gdzieś czytałam ze niby codzienny ze tak powiem spust wcale nie jest dobrym pomysłem a czemu tak pisali to nie pamietam 😂 ale tak wzięłam to do siebie ze co 2 dzień seksimy bo mam z tylu głowy ten artykuł za każdym razem 😂..

może i idzie, ale sama tego nie ogarnę, a lekarze jakoś średnio mi chcą pomóc. za jakieś dwa dni powinnam mieć 1dc więc postam się w 3dc pójść i zrobić ją PO RAZ KOLEJNY, rzucę ginowi na biurko i powiem,ze nie wyjdę póki nic z tym nie zrobi ;)

aktualnie nie, brałam bromergon ale mi nie pomagał, może brałam za krótko? nie wiem, lekarz nie dal kolejnej recepty i na tym się zakończył temat 😒
Ja mialam pierwszy miesiąc "adaptacyjny" pół tabletki co 2 dzień. Teraz tabletka co drugi dzień i dopiero zbadać najwcześniej za 6 tygodni. Lekarka mi powiedziała że to najkrótszy czas po jakim jest sens sprawdzać ponownie. Ja bym cisnela lekarza :)

reklama
Do góry