reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

no a jak 😂 rano nasikam przecie 😂
ogólnie miałam plan, że kupię najtańsze testu w rosku (bo te z allegro się skończyły, a zanim by przyszły nowe to 5 bet zdążę zrobić) i jak będą ciemniec, to dopiero wydam hajs na pinka, a jak na pinku coś będzie, to dopiero pójdę na bete 🙈 no ale trochę zostałam zmuszona przez @pluto_nova do tej bety, no to pójdę jutro 😜
Oby jutro była mocniejsza krecha 😍
A jak się czujesz?

reklama
Polecany jest seks co dwa dni, ale:
-doszłam do artykułu, że jakość plemników spada dopiero po czasie dłuższym niż 7 dni przerwy od seksu,
-codzienny seks nie obniża jakości plemników.

My w tym cyklu, jak wypadnie, to się kochamy🤷🏻‍♀️. Zwykle codziennie, czasem co dwa dni.
Jestesmy na takim etapie, że tu potrzeba złotego strzału.
Ja mam wątpliwości bo jutro wypada mi ponoć owulacja z tego co kalendarz sugeruje flo.. tyle ze tez czytałam ze najlepiej seksić dzień przed owulacja i dzień albo co 2 dni ale ile w tym prawdy i ile to pomoże to nie wiem 🙈.. teraz mam dylemat czy dziś działać czy jutro jak będzie owulacja rzekoma,ponoć codziennie tez niby nie dobrze już tyle się opinii na Google naczytałam ze zamiast coraz więcej mieć wiedzy to coraz bardziej głupieje .. 🥲

Mi najładniej prolaktynę unormował castangus 😅 miałam podejście też do bromocornu, ale jednak castangus zrobił mi lepiej, az wskoczyłam w dolne widełki 😅 teraz właśnie znów kończę i zaczynam przerwę

Wolałabym cukierki😂 kiedyś z testeo jak zamówiłam karton wielkości chudego słonia to dali takie dobre, jogurtowe. Pewnie widzieli, że testy do 🍑 więc trzeba mnie przekupić, a ze ja jestem przekupna to zamówiłam też goowniane testy jescze raz 😅 ale już nie dali cukierków więc się rozstaliśmy 😂
Oczywiście mimo plamienia zrobiłam ten test bo pokusa nasikania do tego ekskluzywnego, kubeczka zamiast do kieliszka z napisem "na drugą nóżkę", była silniejsza od zdrowego rozsądku 😂
Dokładnie mam te same ale resztę już zjadłam 😂
image.jpg

może i idzie, ale sama tego nie ogarnę, a lekarze jakoś średnio mi chcą pomóc. za jakieś dwa dni powinnam mieć 1dc więc postam się w 3dc pójść i zrobić ją PO RAZ KOLEJNY, rzucę ginowi na biurko i powiem,ze nie wyjdę póki nic z tym nie zrobi ;)

aktualnie nie, brałam bromergon ale mi nie pomagał, może brałam za krótko? nie wiem, lekarz nie dal kolejnej recepty i na tym się zakończył temat 😒
trzymam kciuki! Może zamiast u ginekologa powinnaś rozważyć wizyte u endokrynologa?

Mi najładniej prolaktynę unormował castangus 😅 miałam podejście też do bromocornu, ale jednak castangus zrobił mi lepiej, az wskoczyłam w dolne widełki 😅 teraz właśnie znów kończę i zaczynam przerwę
chyba mam jeszcze w domu opakowanie. bierzesz to od 1dc czy hulaj dusza?

Ja mam wątpliwości bo jutro wypada mi ponoć owulacja z tego co kalendarz sugeruje flo.. tyle ze tez czytałam ze najlepiej seksić dzień przed owulacja i dzień albo co 2 dni ale ile w tym prawdy i ile to pomoże to nie wiem 🙈.. teraz mam dylemat czy dziś działać czy jutro jak będzie owulacja rzekoma,ponoć codziennie tez niby nie dobrze już tyle się opinii na Google naczytałam ze zamiast coraz więcej mieć wiedzy to coraz bardziej głupieje .. 🥲
Ja bym dziś i jutro 🤷‍♀️, ale to decyzja Twoja 😁. Partner /mąż ma problem z nasienie, jeśli nie to spokojnie codziennie 😁

reklama
Do góry