reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ej @Ceonis!!! Dlaczego Ty odstawiłaś dupka 7 dpo?!
no 7, albo 8 raczej. Owulke miałam strasznie późno, więc nie chciałam przedłużać tego cyklu. Poza tym, jak odstawiam dupka przepisowo po 10 dniach, to okres przychodzi kilka dni później. Jak odstawiam wcześniej, to okres mam na drugi dzień zawsze 🤷‍♀️

reklama
Kochana rozumiem bo to takie pierwsze zderzenie bo wydaje się takie proste i nagle się nie udaje, ale musisz nabrać cierpliwości, bo to jednak trwa ❤️ dajcie sobie czas. Czy sprawdzasz czy masz owulacje (jakiś monitoring u gina), czy robiłaś sobie jakieś badania. Rozgość się, każda z nas przeżywa mniej bardziej i tak samo się stara dłużej, krócej.
Dziękuje za wsparcie❤️ wiem ze moze mój problem dla niektorych dziewczyn tu wydawac sie moze niewielki,ze juz panikuję, ale no niestety przeżywam i nic nie poradzę. Owulcję kontroluję sama, u ginekologa nie, szczerze mówiąc myślałam że pójdzie raz dwa. Jestem dość świeżo po wizycie u gine, dal zielone światło do starań plus podstawowe badania z krwi i moczu, wszystkie wzorcowe.

no 7, albo 8 raczej. Owulke miałam strasznie późno, więc nie chciałam przedłużać tego cyklu. Poza tym, jak odstawiam dupka przepisowo po 10 dniach, to okres przychodzi kilka dni później. Jak odstawiam wcześniej, to okres mam na drugi dzień zawsze 🤷‍♀️

Stara ale nie po to bierzesz ovitrelle żeby se cykl skracać czyś Ty zmysły postradala🤦‍♀️ nu nu nu nu! Niewolno robić tak! Nawet ja po ovitrelle żarłam proga do 12 dni po owu żeby wykluczyć ciążę

Jeszcze mam pytanko
Dzień poprzedzający owulacje-owulacja-dzień po
Radzicie w tym czasie sexy codziennie czy jednak żeby był ten dzień przerwy ? 🤷‍♀️ Czy totalny spontan
Jak to u Was wyglada ? 🤭

Dziękuje za wsparcie❤️ wiem ze moze mój problem dla niektorych dziewczyn tu wydawac sie moze niewielki,ze juz panikuję, ale no niestety przeżywam i nic nie poradzę. Owulcję kontroluję sama, u ginekologa nie, szczerze mówiąc myślałam że pójdzie raz dwa. Jestem dość świeżo po wizycie u gine, dal zielone światło do starań plus podstawowe badania z krwi i moczu, wszystkie wzorcowe.
Ja też tak wcześniej myślałam, więc rozumiem. A jak sama kontrolujesz testy, temp.?

Ja tez ostatnio dostałam cukierki 😂

Wolałabym cukierki😂 kiedyś z testeo jak zamówiłam karton wielkości chudego słonia to dali takie dobre, jogurtowe. Pewnie widzieli, że testy do 🍑 więc trzeba mnie przekupić, a ze ja jestem przekupna to zamówiłam też goowniane testy jescze raz 😅 ale już nie dali cukierków więc się rozstaliśmy 😂
Oczywiście mimo plamienia zrobiłam ten test bo pokusa nasikania do tego ekskluzywnego, kubeczka zamiast do kieliszka z napisem "na drugą nóżkę", była silniejsza od zdrowego rozsądku 😂

reklama
Do góry